lørdag 3. april 2010

sofakroken


Siden dette faktisk er en interiørblogg tenkte jeg å vise dere litt fra leiligheta mi. Dette er altså sofakroken hvor jeg sitter og blogger. :-) Som regel ligger det ganske mye garn og strikketøy ved siden av meg, men det ble rydda vekk like før bildet ble tatt ;-) er det ikke sånn det skal gjøres?? hehe..


Planen er å bytte ut bordet og teppet over påske. Jeg har et likt bord som jeg pleier å sette ved siden av når jeg får gjester, men nå går jeg for et hvitt, rundt med hylle under.. Før påske forlangte astmaen at jeg kastet ut det ullaktige teppet som lå foran sofaen tidligere. Den gamle rya her er nok mye bedre for pusten.. :-) Puffen fra Fretex er jeg veldig glad i. Den passer på en måte ikke inn, men jeg føler at den lager sofakroken mer personlig..


Til vanlig har jeg kun barometerlampa til høyre på bildet stående framme, men da mamma var her på besøk trengte hun arbeidslys og jeg hentet derfor inn en ekstra leselampe. Lurer på når jeg kommer på at jeg skal ta den vekk igjen? Har liksom blitt vant til det lyset nå.. 


På bordet har jeg pyntet med påskeegg og løkblomster av ett eller annet slag. Fine er de uansett navn!

4 kommentarer:

 1. Så fint!! Det var koselig å se sofakroken din!! : )

  SvarSlett
 2. Koselig sofakrok! Løkblomsten er en av mine favoritter og heter Narsisseer.

  SvarSlett
 3. Så koselig sofakrok du har. Har Barometer-lampe selv og den er jeg veldig glad i.

  Hvitt bord kan bli fint. Blir spennende å se hvordan det blir.

  Ha en fin påskehelg.

  MC♥

  SvarSlett
 4. kjempe fin krok.
  og den puffen var digg!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails