søndag 4. april 2010

jeg tar gjerne i mot råd


Som dere kan se på innlegget under dette har jeg tenkt på å kjøpe meg et bord over påske. Det jeg hadde var litt for lite og litt lavt. Jeg har jo ikke allverdens med plass i sofakroken så det kunne ikke være mye større.


Tror det fungerer best plassmessig med et rundt bord. Jeg har vurdert å kjøpe dette hvite bordet på Ikea.


I går var jeg på besøk hos min kollega Hege som skal flytte ut av det gamle huset på gården og inn i et helt nybygd og flott hus. De ryddet på loft og i kjeller og det endte med at jeg kom hjem med litt av hvert! :-) hihi..


Dette sjarmerende bordet var en av gjenstandene som havna hjemme hos meg. Synes det er morsomt, men er usikker på om det passer inn her. Er det for høyt? Burde det males hvitt? Vil andre ha mer glede av det enn meg??  Er det litt spess å ha en stil på sofaen og en annen på bordet? Går det fint eller kræsjer det helt? Burde jeg sage beina kortere? Orker jeg det og er det vrerdt bryet?


Som dere forstår surrer tankene rundt.. kommer sikkert fram til noe selv når jeg har hatt bordet der en stund.. men da har jeg kanskje blitt så glad i det at jeg ikke klarer å gi slipp på det! hehe..
Det hadde uansett vært fint å høre din mening!! :-)

9 kommentarer:

 1. Hei hei og takk for koseleg kommentar. Eg syns bordet er kjempefint, men hadde garantert malt det kvitt og lagt nokre fine blader eller bøker på hylleplata under bordplata. Hadde ikkje saga av beina, eg syns det har fin høgde som det er :)

  Ha ein flott søndag/1-påskedag. Klem frå Linda

  SvarSlett
 2. Jeg synes at det bordet har mye mer sjarme enn et IKEA-bord (dog har jeg ikke sjekket IKEA-lenken). Det står i kjempefin kontrast til sofaen med rette linjer. Det kan nok være veldig fint å male det hvitt.

  SvarSlett
 3. Takk for fin kommentar hos meg :-)
  Hvis du tar det fra Ikea blir jo stilen litt sånn minemalistisk og "stiv" på en måte.. (noe som er veldig pent) Men om du evt. hadde malt det bordet du har der, hadde det blitt litt mer "lekent" og personlig. Noe jeg selv hadde gjort. Men du må jo føle hva du selv synes. Hva som gjør blikket ditt avslappet. Det er det jeg pleier å velge etter. Hvis det føles feil og det forstyrrer meg i hode og sinn så er det bare rett ut med det! så om du er fornøyd med bordet du har, ville jeg malt det hvitt.
  (oi litt rar og lang kommentar dette..håper du forstod noe. Hehe)
  Klem fra BlandetLoft

  SvarSlett
 4. Hei.

  Dette bordet var kjempefint og jeg synes du skal beholde det. Om du bør male det synes jeg du må avgjøre selv. Om det passer inn som de er, eller om du må gjøre noe med det. Men et tips er å male det i fargen som veggen, så ikke det skjærer seg helt med resten. Hvitt blir kanskje litt for stor kontrast til de lune fargene du har fra før. Hvis du ikke har annet i hvitt i stua fra før da. Men det er min mening.

  Lykke til.

  Klem fra Mona C♥

  SvarSlett
 5. jeg syns jo det er litt spennende om ikke alt blir malt hvitt jeg da. gjør kroken din mer spennende og spesiell. heldig du var som fikk det da:)

  SvarSlett
 6. Det "nye" bordet er kjempe fint. Jeg ville beholdt det slik det er. Jeg liker de kontrastene det gir i interiøret.

  Fin blogg du har - jeg kommer tilbake!

  SvarSlett
 7. Hei søte du.
  Ikke vært her inne før, og da jeg klikket meg inn på bloggen din og så det skjønne stuebordet ditt hoppet hjertet litt ekstra..
  Vær så snill å ikke kjøp bordet fra ikea*ler*
  Det du viser her er jo fantastisk flott..Masse personlighet og sjel i det.. Om du er usikker på om det passer inn..Mal det i en ønsket farge og kutt av beina litt..
  Synes det passet godt inn jeg, både form og farge..Så lenge det er "deg" behold det:)
  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 8. Hei.
  Synes bordet var kjempesjarmerende, noe som gir stua di personlighet!
  Synes det er spennende å blande ulike stiler, rette linjer i sofaen, og de runde linjene i bordet.
  Usikker på om jeg ville malt det, om det da mister sin sjarme...ville uansett beholdt beina mørke.
  Og ville ikke kuttet på høyden,
  men nå er jeg en som ikke liker for lave bord foran sofaen,
  det er ubehagelig å sitte ved synes jeg!

  Lykke til, du er heldig med utgangspunktet!

  SvarSlett
 9. Eg hadde malt d kvitt ja, men d e jo meg-male jo alt kvitt eg, hehe :)
  Va et fint bord. D hvite fra ikea er også fint, men jeg liker gamle møbler best :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails