tirsdag 23. mars 2010

påskegrein og jesus på stett


Det har foreløpig ikke kommet noen gåsunger i hus, men denne trollhasla ble med hjem fra Plantasjen her om dagen. :-)


Mulig jeg sniker meg ut i skogen bak skolen en dag likevel for å samle noen kvister.. ellers er de jo ganske så fine de man får kjøpt i blomsterbutikken. Synes egentlig de passer best sammen med tulipaner og ranukler :) siden de gåsungene er helt rette i greinene.


Jeg har ikke så mye pynt på greinen. Bare to blå treegg og tre fugleegg - det vil si vaktelegg. Synes vaktelegg er så små og søte. Det henger en engel på greinen også, for jeg tenker engler passer godt til påskefeiring! ;-)


Under greinen står det et egg, med Mandylion malt på. Mener det passet godt siden Jesus unektelig spiller en sentral rolle i påsken!


Egget står på en liten stett. Jeg kjøpte det da jeg var i Moskva i 2002 :-) Endelig en souvernir som kom til nytte.. hehe neida..


Har lagt hvite steiner og vaktelegg nede i norgesglasset. Tanken var at glasset skulle stå stødigere, men de eggene og småsteinene veier ikke såå mye da.. :) Men det ble dekorativt og fint!


På veggen over greinen henger et brudebilde fra 1970. Det er mine foreldre. Jeg arvet bildet da min farmor døde for noen år siden. Det er litt koselig at hun har hatt det før meg.

3 kommentarer:

 1. FINT! Da det stod "jesus på stett" Så jeg for meg noe amerikansk eller glorete (selv om det ikke ville lignet deg) Hihi!
  : )

  SvarSlett
 2. jesus på stett var ny:)
  og det brudebildet...nydelig.
  jeg er jo over snittet glad i slike brudebilder:)

  SvarSlett
 3. Så flott!!!
  Jeg liker trollhassel. De er så krokete og vakre, dekorative i seg selv!

  Nydelig med vakteleggene...nydelig!!!

  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails