onsdag 17. mars 2010

p for påske og pynt


Jeg har begynt å pynte litt til påske. Påskepynten minner om at våren står for tur.. føler liksom at det begynner å bli vår på tross av at det plutselig kan begynne å snø.


Dette metallegget fra Lisbeth Dahl kjøpte jeg på Bærheim interiør i fjor. Det har ikke stått fremme og det var stas å sette det ut igjen nå. Jeg har fylt det med deilige Jelly Beans fra selveste U.S. and A.! Heldigvis kan du få tak i dem i Norge også!! Min favoritt jelly bean er selvsagt buttered popcorn.. selv om jeg ikke har møtt ett eneste menneske som er enig med meg i den saken.. hva er din favoritt??


I stedet for tradisjonelle gule kyllinger valgte jeg disse søte påskeserviettene. Jeg liker fugler og disse er jo ganske gule da..


Disse to blå eggene har jeg planer om å henge på en kvist. Jeg har i alle fall eggene klare.. og på lørdag fant jeg en "påskevase" på Fretex på Bryne. Både jeg og damene bak kassen mente dette var en nyyydelig vase du.. Kvister har jeg planer om å kutte i skogen bak skolen.. alle kan jo se at den skogen der trenger å tynnes litt ut.. hehe..

4 kommentarer:

 1. Å nydelige bilder!
  Har faktisk aldri smakt sånne jellyBeans,jeg! (Ærremulig?)
  men tror jeg liker de aller fleste, for godis pleier ikke å værevanskelig for meg å få ned! thihi

  Klem

  SvarSlett
 2. koselig påskepynt!!
  ut å kutt...;)
  klem

  SvarSlett
 3. så koselig. du sku vært her å laga påske til oss her.

  SvarSlett
 4. Så koselig du gjør det. Nå er det snart på tide å finne fram eska mi med påskepynt, blåse egg og lage fine decoupagepyntapåskeegg, inspirert av deg
  God påske

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails