tirsdag 16. mars 2010

inngangspartiet mitt

Jeg bor i en kjellerleilighet som heldigvis ikke er helt under jorda. Utenfor vinduene mine har huseieren lagt steiner bort til døra mi. Det gjorde en enorm forskjell i forhold til mengde grus i gangen i høst!! :)


Ved siden av inngangsdøra har jeg et bord og to stoler. Gleder meg til å kunne spise frokost der en deilig søndag eller lørdag. Det er mest sol her på formiddagen.


Denne helga kjøpte jeg fine påskeliljer og en sinkbalje for å pynte litt opp utenfor. Putta i et egg som jeg har dekorert for å få litt påskestemning. Ganske snart påske og føler det er på god tid å få frem påskepynten..hehe.


Dama på gartneriet sa at jeg kunne ha de ute hele tiden, men jeg tar de inn på kvelden. Jeg er jo glad i plantene mine og er redd de dør ute hvis det blir frost. Kanskje litt overbeskyttende, men de lever i alle fall!

3 kommentarer:

 1. Herlig å få våre frem! Du inspirere til en tur til blomsterhandelen i dag.

  Ha en fin dag! Erika

  SvarSlett
 2. Nydelige påskeliljer.
  har også plantet noen vårblomster på trappa, og tar de inn om natta:)

  Koselige bilder:)

  SvarSlett
 3. æ glæde mæ til å spise frokost med bordet i hagen :) om æ får lov, kommer æ så veldig gjerne til sommern. kommer nok helt ann på katti du reise nordover. æ er jo der nede etter stevne.
  klemklem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails