søndag 21. mars 2010

stroke iron or iron stroke?


 Her om dagen sto jeg og strøk noen klær og ante fred og ingen fare. Plutselig lyste det opp i rommet, et kikkelig blått lys og jeg hørte en fresende lyd. Først forsto jeg ingenting, men så merket jeg at strykjernet var syyykt varmt og at stikkontakten var helt sort av sot!


Den nederste delen av ledningen hadde smelta litt.. Jeg hadde hjertet i halsen da jeg dro ut støpselet. Heldigvis gikk alt godt og jeg fikk vaska soten vekk.


Nå har jeg handla nytt strykjern. :-) Det var kanskje på tide. Det gamle jernet var nedarvet fra en tante og hadde nok sett sine bedre dager. Dampfunksjonen var forlengst sluttet å virke, og en del hadde falt av.

 

Nå gleder jeg meg til å ta i bruk den nye jernet med mange flotte funksjoner. Jeg falt heldigvis ikke for fristelsen til å kjøpe et mye dyrere og digitalt strykjern. Prisen på dette var 399,-  og ikke 999,- . Hvem trenger vel egentlig et digitalt strykjern?? Følte meg allerede litt råflott da jeg ikke valgte et til 199,- hihi..
PS. jada jeg vet.. jeg glemte å ta med det gamle for å levere det inn samtidig som jeg kjøpte det nye.. kan ikke huske på alle ting! :-)

2 kommentarer:

  1. Huff da, det hørters skikkelig skummelt ut. jammen godt det gikk bra med deg og det elektriske i huset!!

    Lurer på om jeg burde investert i et nytt strykjern selv, særlig når jeg leste dette...

    Klem

    SvarSlett
  2. Jeg kjøpte et til 199......;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails