onsdag 6. april 2011

Du veit ikkje kor vakker du er


Jeg har fått en veldig koselig og fin gave! Den har jeg fått fra en liten familie som jeg rett og slett har adoptert her nede i Rogaland. Det er fint å låne noen andre når jeg ikke har en egen familie her.


Gaven er en forsinket fødselsdagspresang. Det er en matplate.. fjøl.. eller hva det nå kalles.. Ja, hva sier du? Den er laget for å brukes som tallerken til brødskiver. (haha nå fikk jeg det for meg at jeg skulle skrive brødblingser i stedet for skiver.. men det er et ord som ikke ligger i mitt vokabular til vanlig.. hva skjedde?)


På fremsiden er det blilde av  en sol bak et tre og et nærbilde av en lyktestolpe. Der står det: "Du veit ikkje kor vakker du er". Femåringen i familien jeg fikk det av mente at det heller burde stått " Du veit kor vakker du er!", for Gud hadde jo skapt meg, så da visste jeg jo det. :-) Jeg må smile av at han sa det hver gang jeg spiser fra brettet.


På baksiden ser det ut som et gammelt respatexbord. Det er morsomt. Jeg husker at vi hadde både respatexbord og sånne plater med respatexmønster hjemme da jeg var liten. Og et med smurfemønster.. det har jeg fremdeles. Hadde dere sånne da du var liten?


For den som måtte undre tror jeg det er kjøpt på DesignTorget i Oslo, men produktet kommer fra Ola Og Kari.No. Ta en titt innom! Der var det mye fint og morsomt!!

4 kommentarer:

 1. Stilig! Og så så hyggelig å få, da!

  Catje

  SvarSlett
 2. Så stilig det var;)
  Og herlig kommentar fra den lille 5 åringen, hihi;))

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hei.

  For en koselig gave å få. Det var superfint. Håper brødblingsene smaker likeså.

  Klem Mona C

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails