tirsdag 24. august 2010

rødkjole er fint til fest


Som dere så i et tidligere innlegg har jeg sydd noe av et fint blomstrete stoff. Rød er yndlingsfargen min for tiden og det har derfor vært ekstra kjekt å sy med dette stoffet fra Stoff og stil. :-)


Var innom Stoff og stil i Kristiansand i sommer og kjøpte litt til lageret mitt. Regner med at de får vist seg frem på bloggen etterhvert som jeg lager noe av de. ;-)


Oppskriften på kjolen kaller jeg "Hegekjolen" for det er Hege som har laget oppskrifta. Den er enkel og morsom å sy!


Jeg elsker å sy kantebånd.. som visstnok er litt juks(!). Har sydd kantebånd nederst på kjolen også. Syntes det ble fint jeg! :-)


Siden kjolen fikk noen blå hjerter følte jeg at det ble litt en 17.mai kjole.. hehe.. men det er greit nok det. Jeg tror jeg smilte hele tiden mens jeg laget den, så da passer den jo til fest! ;-)

6 kommentarer:

 1. Tipper det er den Snuppa mi skal få (",) Fin og rød og med hjerter!! Flink du er!!

  SvarSlett
 2. Så søt den var! Kjempefin:)

  Bildet på bloggen som ser ut som billettar er eit gammalt Ikeakort. Ganske kult synest eg;)

  SvarSlett
 3. Du er så flink du! Og inspirerer med både syingen, gelefest og middagstips! Håper du har en god skolestart! : ) stoor klem

  SvarSlett
 4. Så fin den ble, Monica! Du er så flink med hendene dine!

  SvarSlett
 5. så fin kjole! blomstene minner litt om gamle melkekartonger :D

  SvarSlett
 6. du å du, nå va eg innom bloggen din, va så lenge siden sist. du e fillen så flinke å kreative. Tror du må lera meg å hekla...fallt heeeilt for søte molly :) Å den rosa paraply genseren du har sydd!!!

  Hvis du har lyst, kan eg bestilla en grønne heldress t julian så han kan ha i vognå si i vinter? Eg ska betala for garn å arbeid hvis du gidde ta deg tid t d :)
  klem :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails