onsdag 25. august 2010

nye blomster ute


I går var det et skikkelig øs-pøs-plaskevær ute! Har måtte tømme en av krukkene mine for vann slik at planten ikke skulle drukne.


Denne derimot står fint under tak. :-) Som du ser er den helt ny og frisk.


Nelliken jeg hadde der i vår hadde skrumpet veldig inn. Den var nemlig hardt angrepet av snegler! Skikkelig ufyselig! Jeg brekker meg av dem og er redd for å komme borti dem med fingrene mine. Kastet rett og slett hele planten bak en mur i håp om at sneglene skulle finne en annen godbit å tygge på..  Jeg hadde tenkt til å kaste den i hageavfallet selv, men husverten kom meg i forkjøpet.. litt flaut det da.. hihi.. jeg lover bot og bedring!


Håper på bedre vær og at frokostkaffen kan nytes utendørs på lørdag!!

3 kommentarer:

 1. Så koselig med blomster ute nå også. Selv om det går mot høst. Jeg hadde tenkt å ta meg en tur på en blomsterhandel. Har lyst på noe høstlig på trammen og litt sånn. Føler det liksom er klart for det nå... Men heldigvis skinner sola her i dag og det blir kanskje godt og varmt. Jeg tar gjerne i mot noen sommerdager til!

  Liv ;O)

  SvarSlett
 2. hei, så flotte Krysantemum du har ute hos deg. Jeg liker også å pynte opp utenfor så jeg har kjøpt Asters og de ble ikke så verst i krukkene mine.

  Håper du har en fin dag!
  Klem Elizabet

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails