mandag 23. august 2010

festlig


Visste du at jeg er søndagsskolelærer? :-) Det er både spennende, utfordrende og kreativt. Nydelige barn og gode ord! Noen ganger når jeg snakker og ser at barna følger helt med og lever seg inn i det jeg forteller, får jeg en slags tanke eller en følelse fra et sted dypt inne i meg. Den sier noe sånt som "Dette er helt fantastisk! Dette elsker jeg å gjøre!".  Denne søndagen hadde vi en høstfest med langbord og gelé! Enkelt, men utrolig kjekt!!


Jeg gikk selv på søndagsskolen da jeg var lita. Likte det veldig godt og husker enda episoder, oppgaver og historier derfra. Gode og trygge barndomsminner å se tilbake på. Har du gått på søndagsskole? :-)

9 kommentarer:

 1. Kan tenke meg at ungane kosa seg her! Gele-en rett på folie var ein god idè..:)

  Kjenner att følelsen når det er heilt stille og ungane er oppslukt i det ein fortel, fantastisk! ...eller 22 supergira ungdommar, hylande og klar for konkurranse på leir i helga:) Engasjement er herlig uansett alder!

  Gjekk sjølv på søndagsskule, gode minner!

  SvarSlett
 2. søndagsskole er fantastisk!
  heldig ungene er som får ha deg som s.skolelærer...som finner på så gøye ting!

  SvarSlett
 3. så kult!!
  du e goe:)
  er jo virkelig en viktig ting du investerer i!

  SvarSlett
 4. du er helt fantastisk! De er heldige som har deg! Jeg har et lite søndagskole kort som det står gratulerer med 3års dagen! Mange gode minner! Ps! Høstbordet så virkelig magisk ut!

  SvarSlett
 5. Så flott og kan tenke meg at ungene kosa seg her ja.Og ja eg har gått på søndagsskolen og har mange gode minner derfra. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 6. superdumt å gå glipp av det langbordet! du er gullfin som søndagsskolelærer :D

  SvarSlett
 7. Eg har gått på søndagskule, i tillegg til alle historiane huska eg at det var veldig stas å få klister i søndagsskulekortet.
  Stilig dekka bord:)

  SvarSlett
 8. Hei. Oppvokst på 80-tallet og da var det moro å gå på søndagsskole. Husker nabojenta dro meg med. Hadde på penkåpa og noen småmynt i lomma. Gleda meg til å få stempel i kortet. Hadde jeg gått mange nok ganger fikk jeg gullstjerne. Jeg har fortsatt bibelkorta jeg fikk til hver bursdag. Artig å tenke tilbake på.

  Så fint dekket bord. Kan tenke meg at du elsker å pusle med sånt.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 9. jepp, jeg gikk hver søndag.. for der vanket gullstjerner i kortet, boller og kakao pluss at jeg fikk synge som var det morsomste jeg visste :))

  skulle ønske ungene i dag ble sendt avgårde.. men de er for opptatt med dataspill og chatting :((

  ha en trivelig dag :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails