mandag 16. august 2010

Meat free monday

 (et underveisbilde var det eneste jeg fikk tatt.. )

 Siden jeg har planlagt en liten kulinarisk reise denne høsten fant jeg ut at jeg denne uken skulle ha en såkalt "Meat free monday". I går kveld surfet jeg derfor litt rundt omkring på nettet for å finne en passende rett. Vegetarlasagne virket veldig fristende siden jeg både liker grønnsaker og lasagne! Dette måtte bli bra!

I dag inviterte jeg tre voksne og to barn på middag. Jeg tenkte at barna skulle få pølser og potetmos. Kål med timian er jo ofte ikke en favoritt blant de minste...
      
(Bildet over er funnet på google)

Lasagnen smakte godt, men kunne med fordel hatt mer krydder enn det jeg hadde spandert på den. I tillegg var det lite mat for fire personer for den manglet jo kjøtt... hehe..

Meat free monday endte derfor opp med en meny av gratinerte grønnsaker med pølser og potetmos ;-) Det blir med andre ord en stund til neste kjøttfrie mandag her i huset.


Oppskriften finner du her. :-)
Jeg lover, det var godt som tilbehør!
(bildet over er fra siden jeg fant oppskriften på)

Hvis du skulle sitte på en vegetaroppskrift som kan redde mine framtidige kjøttfrie mandager er det bare å komme med tips! ;-) Ha en fortsatt fin mandagskveld!!

3 kommentarer:

 1. HAHA..ja tanken var god iallefall:)
  Bedre lykke neste gang! (Og lurt å ha pølser i bakhand!)

  Maten SÅ veldig god ut iallefall!

  SvarSlett
 2. Du skal ha for innsatsen da! Og dessuten vinn ein ingenting viss ein ikkje prøver.

  Min vegetarfavoritt er ein tomat/grønnsaksrøre vi har til fersk pasta. Har ingen oppskrift med bruker kvitløk, løk, hermetisk tomat, gulrot i små biter, røde bønner og masse krydder (, litt sukker, salt, pepper, typiske pizzakrydder og chili + evt!). Steiker kvitløk og løk, heller i tomat og det andre og lar det koke til gulrøttene framleis har god tyggemotstand. Med parmesan på toppen og gjerne kvitløksbagetter er det heilt herleg synest eg:-)

  SvarSlett
 3. Det var iallefall et godt forsøk. Jeg har smakt spinatlasagne med oliven og det var IKKE godt. Anbefaler ikke det i allefall.

  Du kan jo wokke grønnsaker og ha nudler/ris ved siden og evt sweet chilisaus. Kan ikke tenke meg det smaker store forskjellen uten kjøtt.

  Lykke til.

  Mona C

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails