onsdag 30. april 2008

brett en blomst


Jeg liker å gjøre koselige og kreative ting med klassen min. Vi har i en periode nå hatt om ordtak/ordspråk. I den forbindelse laget vi et tre med papirblomster. På hver blomst er det skrevet et ordtak. I tillegg til å være en morsom måte å lære på pynter den opp i klasserommet.

I denne søte boksen har vi hatt blomstene
til de var klare til å henges opp på treet.Det er to forkjellige typer blomster.
Jeg fant oppskriftene på
marthastewart under craft.
Til vinteren skal vi lage runde fine snøkrystaller!!!


7 kommentarer:

 1. Skulle ønske du var læreren min! Bøyer meg i støvet!

  SvarSlett
 2. Kjempestilig og kreativt! Jeg er jo kjempeglad i papirbretting, så dette er knall!

  Takk for koselig kommentar på bloggen. Papiret kjøper jeg på eBay, bare søker på "origami paper". En selger som jeg har kjøpt en del av er oriental-japan. Han er å anbefale

  SvarSlett
 3. fytti, the perfect teacher!!
  du e flinke!!
  kjekke hjemmesia du har forresten;) klem ester

  SvarSlett
 4. Hei! Der var du på Norske Interiørblogger:) velkommen, velkommen! Det kan ta litt tid før innlegg lastes i bloggrollen, for noen et døgn for andre noen timer (og for noen heldoggriser går det på noen timer..!) Vi aner ikke hvorfor, bloggrollen er helautomatisk. Men da vet du det hvis det skulle drøye litt!

  SvarSlett
 5. Stilig.. du kunne ikke tenke deg og bli lærer for førsteklasse her nede på østlande til høsten!? Du virker som en helt knæsj lærer! Håper dattern min er heldig til høsten når hun begynner på skolen, det er så viktig!

  Flottblogg du har, har du funnet hylleblomst drikken din enda?

  ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 6. Sånn en smart idè ! Jeg er samboer med en lærer og tentke jeg skulle dele denne ideen med han. Kanskje han kan bruke den i sin klasse. Jeg er stor fan av Martha Stewart og finner stadig masse morsomme prosjekt på hennes craft sider. Tusen takk for kommentaren på bloggen min angående lyskoppene. De er akkurat feride og står og stivner. Bilder av det ferdige prosjektet kommer nok senere i kvled. Regner med at det fint går ann å drikke kaffe av koppene etterpå. En runde i oppvaskmaskinen og jeg regner med de er gode som nye, hvis ikke får man kjøpe seg noen flere på det neste loppemarkedet ;o) Ønsker deg også en fin 01. mai !

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails