mandag 24. oktober 2011

hario kaffebrygger


Jeg setter stor pris på en kopp god kaffe. Gjør du??


For tiden lager jeg oftest kaffe med den lille harioen min. Den er veldig grei når jeg bare skal lage en kopp. :) Har jeg gjester eller er utrolig kaffetørst bruker jeg en større og brygger rett i kaffekanna.


Hario med filter kan man få tak i på kaféer med riktig god kaffe. ;) For eksempel på BENK her i Sandnes. Eller man kan bestille de på nett fra Kaffa. Mine hario håndbryggere er i plast, men de finnes også i glass og keramikk. Og jeg måtte selvfølgelig ha en rød.. hehe..


Hvis jeg virkelig skal kose meg holder det ikke å bare ha en hario, jeg må ha skikkelig kaffe også!! Denne gangen har jeg kjøpt kaffebønner fra Etiopia. De er brent av Solberg og Hansen. Utsøkt!


Jeg er over middels glad i kopper. :) Jeg koser meg skikkelig når jeg får holde rundt en fin og god kopp med god drikke. Koppevalget mitt er sjeldent tilfeldig.. :) Disse to koppene er kjøpt på Starbucks i Krakow. Kopper kan være flotte minner fra reiser!


Til mine svært få mannlige lesere: Dette innlegget er litt til ære for dere og jeg prøvde hardt å ikke være for feminin i skrivinga nå.. hvis man kan si det sånn.. men det var vanskeligere å få til enn jeg trodde.. hihi.. hope you enjoyed it!!

4 kommentarer:

 1. Jeg synes kaffe er kjempedårlig, men mannen min er kaffeslave. Og nå har jeg jammen kjøpt julegave til svigermor. Ikke plast, for det liker hun ikke. Takk for tips!

  SvarSlett
 2. Det funkar vel vanligvis å skrive om kaffi til mannfolk, men du kjenner jo meg ;)

  SvarSlett
 3. Godt forsøk Monica. Jeg registrerte fire smilefjes og en "hihi" i teksten da, så femininiteten skinner nok litt gjennom likevel. Og menn er nok generelt mer opptatt av innholdet i koppen enn selve koppen. Men god kaffe er absolutt ikke å forakte! Skal ha meg en nå med det samme.

  SvarSlett
 4. Hei hei,
  Hyggelig at du likte kaffen vår!
  Hilsen Ingri M. J.
  i Solberg & Hansen

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails