onsdag 26. oktober 2011

cupcake liners


Her om dagen skulle jeg rydde litt i en kjøkkenskuffe. Oppi den lå muffinsformene så jeg tenkte jeg skulle se hva jeg hadde..


Må innrømme at jeg ble litt overrasket selv. :) Jeg har i løpet av et lite år klart å skaffe meg ganske mange former.. hehe.. jeg tror på en måte at jeg bruker de opp etterhvert.. men det er jo så mange i en pakke.. så det har jeg tydeligvis ikke klart!


Noen av formene har jeg fått, noen har jeg kjøpt på ulike butikker og noen har jeg kjøpt på ebay. :) Fikk litt dilla på ebay her i vår, og da kom det mange små pakker i postkassen fra Kina, Australia, USA.. Veldig koselig å sende seg selv små overraskeler. :)


Før var jeg ganske ukritisk til hvilke former jeg kjøpte, men nå har jeg blitt mer kresen ;) Her ser dere en av favorittene mine fra Donna Hay. De er supre til sjokolademuffins, for de er litt tykkere enn normalt og dermed ikke gjennomsiktig. Verdt å betale en femmer mer for..


Disse søte grønne med sommerfugler og blomster er siste innkjøp. De er såå søte!!


De bakerste røde med hvite prikker er stivere. De trenger ikke å bakes i muffinsbrett og er perfekte til å bake små hveteboller i. Håper jeg kan finne de igjen..

4 kommentarer:

 1. Sikke en flot og imponerende samling du har ;o)

  SvarSlett
 2. Det var en fargerik og fin samling! Burde jo ha de framme i norgesglass eller noe til pynt på kjøkkenet og ikke gjemt i en skuff!

  SvarSlett
 3. Imponerande, intet mindre enn imponerande ;) Også så mange fine du har! Eg har nettopp oppdaga eBay, kjøpte meg nokre peace perler for 8 kr - er spent på å sjå når dei kjem i hus ;)

  Klem Eli

  SvarSlett
 4. D va kje lide heller...
  Glede meg t 2012 - Muffinskveld eller?....

  Ragnhild

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails