mandag 1. august 2011

my first shoes were red..


For noen år siden ryddet jeg ut på pikerommet hjemme hos foreldrene mine. Jeg kastet en hel del og pakket esker med mange minner... Noen av minnene har jeg brukt som dekorasjon på det "nye" rommet. Det kan jo være koselig for gjester som skal sove der, og det er veldig koselig for meg når jeg besøker foreldrene mine i ferier.


Noen av minnene har jeg satt i en hylle. Hyllen er laget av to gamle treskuffer med en lys grønnfarge. Skuffene er tunge og slitte. Jeg fikk dem billig på en brukthandel for flere år siden. De var egentlig ikke til salgs for de hadde ingen kommode.. og han som solgte de til meg ristet på hodet da jeg insisterte på at jeg kunne bruke de til noe.


Noe av det jeg liker best med skuffene er de fine jernhåndtakene.


Mellom bøkene har jeg satt et norgesglass med mange små ting og leker. Jeg hadde de egentlig i en settekasse på veggen da jeg var liten. Det er morsomt å snu på glasset og se på figurene inni.


Norgesglasset står oppå matboksen jeg fikk i første klasse. Godt slitt og med mange minner. Under den igjen står et smykkeskrin jeg fikk av tante Annie til seksårsdagen.


De røde skoene er mine første par sko. De er jeg veldig glad i selv om jeg var for liten til å huske at jeg hadde de på meg.. Liker at de er røde.. for det er min favorittfarge!!


I den nederste hylla står mammas gamle kaffeboks. Jeg husker godt at den sto på kjøkkenhylla da jeg var liten.


På toppen av hylla har jeg satt roser i et gammelt "løveglas" som jeg fant sammen med de gamle skuffene. Rosene dufter virkelig nydelig og er plukket i hagen.7 kommentarer:

 1. Så koselig å ta vare på sånne gamle småting :-) vi har nok flytta for mye, da blir ting kasta for hver gang.. De røde skoene var kjempesøte :-)

  SvarSlett
 2. Koselig samling og herlige minner. Jeg hadde også sånne sko, men de var hvite. Dessverre har de havnet et annet sted.

  Nyt sommerværet.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. Smart måte å ta vare på gamle ting og minner. Klem Tone

  SvarSlett
 4. Så koselig innlegg og minner...
  Herlig å ha slike ting som skaper minner :)
  Jeg har heldigvis også tatt vare på noe.
  Godt å bli minnet om at jentene mine også skal få den anledningen når tiden er inne.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Så koselige minner, og veldig lurt å bruke den gamle skuffen som hylle. Lurt m det Norgesglasset...en utrolig god ide til å samle mange minner på liten plass;)
  Klem

  SvarSlett
 6. Hva er den røde boka til høyre?

  SvarSlett
 7. For eit koselig innlegg med gode barndomsminner :) Dei skuffene var kjempe søte, og skoa også. Me har dei første skoa til min mann også, parkerte dei oppå sko skapet i gangen. Det var kjempe kjekt å treffa deg på bloggtreffet, og eg gleder meg alt til neste gong! No har eg vore på Interiør- og Boligmessa i Bergen, eg har hatt det heilt fantastisk kjekt! Har snakka med mange av mine heltar som Fru Fly, Den Gode Feen og Bodil Bo, det var stort, rett og slett, og veit du - dei er heilt vanlige ;)

  Klem ELi

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails