lørdag 13. august 2011

små skatter


Jeg har vokst opp ved sjøen.. eller havet som det heter oppe i nord. I barndommen fartet jeg rundt i fjæra og løfta på steiner og fant både den ene og den andre skatten.


Nå har ikke jeg et sånn utprega maritim stil hjemme, og lite av New England inspirert interiør.. men jeg liker veldig godt å pynte med ting jeg finner i naturen.


Her om dagen var jeg og mamma på stranda på Elgsnes. Her har jeg bada mye i oppveksten. Et fantastisk idyllisk sted.


Jeg plukket skjell, kråkeboller og sneglehus. På min dialekt heter det forresten skjell, karibolla og kokkelure.. hehe.. en aldri så liten fun fact..


Tenkte å ha de på glass og pynte opp hjemme hos foreldrene mine. Søskenbarnet mitt har kommet med tre barnematglass jeg kan fylle opp og sette på peishylla. Hjemme hos meg selv i Sandnes har jeg samlet litt skjell fra jærstrendene og fylt i en stor vase.


Har dere samlet noe fint i løpet av sommeren?

6 kommentarer:

 1. Herlige bilder..
  Og deilig med barndomsminner...
  Fin uke til deg:)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder, og flotte ferieminner:) Liker også å plukke med meg steiner og skjell på turer, men noen ganger blir det fullt her i heimen...

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja, her var det mykje lekkert!

  SvarSlett
 4. du skal ikke tor det men jeg har også baddet i Elgsnes! er den ikke i nærheten til Harstad? en av mine dørste år i Norge besøkte vi noe venner der. jeg kjente det med en gang siden jeg har tegnet akkurat samme landskapet som på bildet! Herlig! ...for en sammentreff!
  du er heldig du kommer fra et sånt sted -så vakkert og - det viktikste-
  ved havet : )

  SvarSlett
 5. Hei.

  Mye fint å finne i naturen, definitivt. Jeg har ikke vært så mye i fjæra i år for skogen er nærmere, og derfra kan jeg komme hjem med både pinner og grener.

  Jeg lurer litt på en ting. Syr du vimpler ennå??

  Klem Mona C

  SvarSlett
 6. Hei igjen.

  Det var julevimpler jeg tenkte på vettu. Hvite med god jul på. Dvs 7 vimpler med en blank i mellom orda. Litt usikker på rød eller grå skrift, men det kan jeg evt komme tilbake til. De kan godt være helt hvite på baksiden, for da kan jeg bruke de ellers i året også. Nå må du ikke styre for mye med det da. Du får lage de på din måte.

  Venter i spenning.

  Klem igjen.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails