mandag 28. mars 2011

cupcakestativ


Et nytt møbel er i hus! Jeg har nemlig gått til anskaffelse av et cupcakestativ.. eller muffinstativ :-) Det tar jo litt plass, men kan demonteres og pakkes bort. Jeg er storfornøyd med kjøpet!


Jeg har kjøpt mitt stativ på ebay til en litt billigere penge enn det jeg til nå har sett på nettbutikker og i forretninger. Det rommer  23 muffins. Har foreløpig bare brukt det to ganger fordi det ikke er så ofte man baker så pass mange muffins. MEN det er superkjekt til fest!!


Bunnen er sjokoladekake og toppen er ostekrem. Jeg har prøvd ut flere forskjellige bunner fordi jeg ikke liker det når de blir for søte på smaken. Ostekremen er jo også veldig søt. Etter å ha prøvd meg litt fram har jeg endt opp med å lage mammas nydelige sjokoladekakeoppskrift. Hadde i litt mer mel og stekte de selvfølgelig ikke like lenge som en sjokoladekake. Det gikk litt på slump, men resultatet ble heldigivs vellykket.


Muffinsformene er av merket Donna Hay og de har jeg også handlet på ebay. Liker at de er litt duse i fargen. Synes det er vanskelig å finne muffinsformer som passer til guttebursdager, men disse var fine.


 Hva sier du? Muffins eller cupcake? :-) Jeg bruker begge ordene litt tilfeldig.. er ikke så glad i uttalen "møffin" da.. hehe.. smak og behag..


8 kommentarer:

 1. Wow! Imponerende! Både stativet og kakene :) Jeg driver med lavkarbo for tiden og jeg prøver å ignorere alle dere som legger ut fristende bakverk. :) Men utrolig kult med sånt stativ!

  Catje

  SvarSlett
 2. Ååå det så nydelig ut.
  Utrolig flotte muffins, de så gode ut!

  SvarSlett
 3. Hei.

  Lekkert!! Fant et sånn stativ i London, men passet ikke i kofferten dessverre. Bokstavene er ikke derfra, men kjøpt litt her og der. Skeidar, Kremmerhuset og Frøken Fryd.

  Er du flink til alt?? Jeg tror du er...

  Klem Mona C

  SvarSlett
 4. så lekkert!
  er på jakt etter en slik ostekrem som jeg kan bruke på cupcakes.
  deler du oppskriften?

  SvarSlett
 5. Oao! Så flotte! Gleder meg til slike på kakebordet! De så kjempe gode ut!

  SvarSlett
 6. so nice!
  disse ville jeg kanskje kalt cupcakes, bare fordi jeg forbinder det med en mer elegant utgave av muffins :D
  genialt stativ! Lekre cupcakes ;)

  SvarSlett
 7. Åh! Cupcake er bare helt nydelig. De har en fantastik cupcakebutikk i Trondheim. Har du vært innom den?? Anbefales. Fin blogg! Jeg følger *smil*

  SvarSlett
 8. Å så deilig.
  Jeg kan godt komme for å testsmake de!
  Stativet gjorde det veldig elegant.
  Veldig koselig å få overaskelses besøk av deg.
  Gjør det gjerne oftere ;-)
  Stor klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails