lørdag 27. februar 2010

å knippe-knapper-knapp-har knaptJeg samler på knapper i et fint norgesglass.. Jeg ser stadig etter fine og nyttige knapper.. Glasset blir aldri fult, for jeg bruker knappene underveis.Nå har min kollega Hege åpnet en nettbutikk og en butikk på gården sin. Den heter Textart, og der er det mye fint! :-)


(trykk på logoen for å gå inn på nettbutikken)

Som dere ser har jeg både funnet fine stoffer og fine knapper!Jeg har meldt meg på sykurs på textart og ser fram til å lære meg å sy klær.Kokkosknappene på jakken jeg har strikket i ferien er også fra Textart.
Jakken er lik den grønne i innlegget under.Denne er til babyen i Anne-Berits mage :) Gleder meg til å se det lille underet iført en deilig jakke av alpakkaull. Jeg vet ikke kjønnet, men hvis det blir en jente skal jeg hekle noen fine brune blomster og sette på :)Jakken er strikket etter en gratis oppskrift fra Garnstudio. Jeg har brukt pinne 4 hele veien og strikket med Sandnes Alpakka. :-)Disse søte elefantknappene fant jeg på SandnesGarn og ser fram til å bruke de på et søtt jenteplagg.

7 kommentarer:

 1. Å så fin jakke, og mange søte knapper.
  Flere med knappedilla ser jeg! Jeg samler også, og har vært fasinert av knapper helt siden jeg var liten!

  Må kikke innom nettstedet til din venninne, skjønner jeg!!!:)

  god helg!

  SvarSlett
 2. Vilka läckra knappar :-). Vet inte vad som är fel men jag kan inte lägga in din blogg på SIB, ibland fungerar det inte alls och ibland säger den att det inte går.....men jag provar med jämna mellanrum....märkligt..
  Kram Lisa

  SvarSlett
 3. ååå så kjekt :D æ vil å lære å sy klær sjøl. ska høre med ei her om ho kan sy mæ nån kjola, men vet ikke om ho har tid å lære mæ. ho bygge hus, selger sjal og sånt og er hushjelp førr to av utsendingan. så ho har to leilighete i tillegg til sitt å ta vare på.

  knappan va nydelige! å frøan va søde. hb de kommer nå opp av en av de to pottan du har planta i, om ikke begge da :) spent på å høre ka som skjer.
  klem fra Bolivia

  SvarSlett
 4. Hei. Kom plutselig over bloggen din og har sett og lest litt nå. Kjempe koselig og stemningsfull. Godt mulig jeg stikker innom her igjen. :-)

  Gøy å samle på knapper. Masse fine farger.

  Klem Elisabeth.

  SvarSlett
 5. Takk for tipset.
  Eg har vore inne og kjøpt meg nokre nye flotte stoff allerede:)))
  Nusseleg fin jakke du har strikka, og knappane passa jo perfekt.
  knappar har eg også dilla på,det er jo så masse fine:)))
  Klem H

  SvarSlett
 6. For noen nydelige knapper. Tror jeg må sjekke ut butikken til kollegaen din :)

  SvarSlett
 7. Har en utfordring til deg inne hos meg:)

  klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails