mandag 28. september 2009

pretty bird og åndenød..



Jeg har kanskje alltid syntes at folk starter juleforberedelsene for tidlig og ment at julemusikk før slutten av november var en uting.. men det ser ut til at jeg må bite det i meg!



Sist uke var jeg på personaltur i London og "alle" maste om å dra på Harrods for der var det blant annet en juleavdeling. Jeg fikk litt åndenød da jeg først trådte inn i dette overdådige julerommet med grønne lys og blinkende ting..



Etter at jeg hadde kikket litt rundt inne i dette store rommet merket jeg at jeg begynte å vugge i takt med julemusikken. Jeg myste over mot høyre og så uendelig masse søt julepynt.. oioioi! Jeg som trodde Harrods kun var DYRT, fant både det ene og det andre til en rimelig penge.



"Pretty bird" har funnet seg et rede og hun akter ikke å flytte inn i et skap før jul!



Jeg er veldig glad i nøkler. For meg symoliserer de livet og nye muligheter. Synes derfor de passer perfekt inn i julebudskapet :-)



Konglene har jeg funnet i en park her hjemme og de skulle egentlig ikke frem før 1.desember, men nå kan jeg sannelig ikke dy meg!! Har nok blitt skikkelig bitt av the christmas spirit!



Vet ikke helt når jeg skal dra fram julemusikken, men det er nok ikke veeldig lenge til! Julegavelagingen er i alle fall i gang! :-)

3 kommentarer:

  1. Så gøy med Londontur, da! Ser ut som det gikk greit å juleshoppe også i september...selv om vi aller helst vil vente! helt enig der:)

    Klem

    SvarSlett
  2. He he he,fine deg!
    Forstår eg veldig godt,det må ha vært veeeldig fristende,så hvorfor la være?
    Nydelige ting;)
    Ha en fin uke,klem Mona.

    SvarSlett
  3. Åh, dit må jeg gå! Skal til London i slutten av oktober...
    Ha en fin kveld :o)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails