onsdag 16. september 2009

me like what? flowers.Siden jeg nå har hele fem vinduer i den nye leiligheten i motsetning til to der jeg bodde før, har jeg nå kost meg med å handle inn noen fine planter jeg skal ha i vinduskarmene. Det er utrolig deilig med mer lys i stua! Jeg må smile litt av at det eneste jeg har vist på bloggen fra den nye leiligheten er vinduskarmene.. hehe.. men vær tålmodig!! Det kommer mer bilder etterhvert! :-)
Denne "Senecioen" (senecio rowleyanus) falt jeg pladask for. Elsker de tykke erteaktige bladene og at den henger fint nedover krukka. Krukker har jeg jo fra før, men denne klarte jeg ikke å gå i fra.. hehe.. Den er grov men har fine gullmønstre. Liker godt kontraster mellom grovt og fint.Denne søtnosen har jeg faktisk klart å glemme navnet til.. skikkelig irriterende! Håper jeg ikke er gal nok til å kjøre innom gartneriet bare for å finne ut hva den heter.. da er faren stor for at nok en plante trygler om å få bli med hjem. Er det noen av dere som vet hva navnet er?Liker at den har fine lyse stengelblomster som titter opp av den tette bladkrona. :-)Hvis du ikke har fått det med deg til nå: JEG ELSKER BLOMSTER! hihi..Alt nytt har jeg handlet rett borti veien på Sandved Gartneri.

5 kommentarer:

 1. Så flotte bilder og så koselig vinduskramer:) Ha en fin vkeld. Hilsen Lise

  SvarSlett
 2. Å så koselige blomstervinduer du har! Nydelig de erteliknende bladene på den øverste blomsten.

  Vet ikke navnet på den andre, dessverre.Men har sett den før, og synes den er flott!

  Klem

  SvarSlett
 3. SV: hehe æ kommer til sommern ;) må bare innom bolivia først en snartur. e den grei eller?

  den erteblomsten va fin :) du er flinke med blomster.

  SvarSlett
 4. Hei:)
  Så fint blomstervindu du har!
  Må si det var pene grønne planter. Så tøff å søt den til høyre var. Har ikke sett en slik før!
  Ser ut som du har grønne fingre ja;)
  Ønsker deg ei riktig god helg:)

  SvarSlett
 5. Enig med deg, det er så koselig med litt planter i vinduskarmene! Og det fugleburet var superskjønt!!! Gleder meg til å få se mer enn vinduskarmene fra leiligheten din ja..hehe:) Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails