fredag 29. mai 2009

Loppis på Sandnes!!I morgen er det tid for loppemarked. Jeg har vært inne i kveld og myst på greengate, stavanger flint og annet fint. Lysekroneprosjekter og en fin kasse.. :-) Mange godbiter for et trent loppeøye!

Loppemarkedet er kl. 12:00 - 16:00
på Fredheim Arena
(Årsvollveien 21, sandnes)Her reklameres det med STORT loppemarked m/ liveband, kafè, catwalk, lotteri med fine premier og eget opplegg for barna dine!All inntekt denne dagen går til Watoto barnelandsbyer i Uganda(les mer om Watoto på http://www.watoto.com)Bildene er av litt nytt jeg har kjøpt inn for å pynte på klutene jeg selger :-) Jeg har handlet på kort og godt som også har en nettbutikk.

4 kommentarer:

 1. Så masse fine knapper. Det er gøy med loppis. Du kan få så masse fint for en liten penge!! I tilegg kan du f.eks male om gamle ting som er litt slitte !! God tur

  SvarSlett
 2. Loppemarked er rett og slett gøy!
  Jeg er så glad for trenden med gjennbruk og resirkulering. Selv de som egentlig ikke er så opptatt av miljøet, har skjønt at det kan finnes utrolige skatter på loppiser.
  Jeg vet ikke hvordan det er på dine kanter av landet, men der jeg bor begynner prisene å bli direkte ublu på mange loppemarkeder.
  Det beklager jeg sterkt. Noe av vitsen med å handle brukt forsvinner når prisene tilsier at man finner helt nye produkter til samme pris som brukt.
  Håper du finner masse snacks, og at du viser funnene på bloggen din ;-)
  Og du, - nyyyyydelige knapper du viste bilde av! Er det også loppisfunn?

  Ha en fortsatt fin pinse!

  SvarSlett
 3. Jeg simpelthen digger de "knappene" av metall formet som et hjerte med inskripsjonen "made with love". Hvor har du kommet over de??

  SvarSlett
 4. Glad i loppemarked?

  Få med deg hvor og når det skjer:

  http://www.facebook.com/nipsogtips

  Velg "liker", så går du ikke glipp av noe :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails