tirsdag 26. mai 2009

overlevelsesturI morgen reiser jeg på overnattingstur med elevene mine i øs-pøs-regnvær. Klapper litt her for meg selv fordi yr.no har oppdatert siden sin klokken fem og det ser i alle fall bittelitt bedre ut.
Mulig dette blir en ekte overlevelsestur. Jeg vet ikke om jeg gleder eller gruer meg. Tror det skal bli kjekt å være med elevene i andre omgivelser.. ja i det hele tatt tror jeg det blir veldig deilig å være vekke fra normalen et par dager. Likevel er jeg litt skeptisk til kalde fingre og tær og vått-vått-vått!! Kose meg med kakao skal jeg i alle fall gjøre!! Ønsk meg lykke til! ;-)Bildene er tatt i Sokndal i helga som var. Deilig med en tur på landet! :-)
Jeg ville gjerne besøke denne koselige butikken, men de hadde stengt innen vi ankom. Veldig leit, for jeg hadde veldig lyst på et litt større sånt fuglebur som jeg kjøpte meg i fjor. Jeg så det hang i vinduet.. sukk..En annen kar jeg fikk øye på i et annet vindu var grånissen ute på berget.. hehe..Jeg fikk høre en morsom liten historie om stemorsblomsten. Det har seg sånn at det nederste kronbladet er stemora, hun sitter der og breier seg på hele to begerblad. De to på siden av henne er stesøstrene som har hvert sitt. De to andre søstrene må stakkars dele på et skarve lite blad.

4 kommentarer:

 1. God tur! Jeg er veldig glad det ikke er jeg som skal på overlevelsestur :)

  Men det blir sikkert koselig!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Så fine bilder! Sokendal er jo bare paradis på jord! Såååå koselig der:) Lykke til på tur, du overlever nok! ;)

  SvarSlett
 3. Ha ein fin tur,
  og overlever
  gjer de nok alle saman:)
  Synd med butikken som var stengd,
  men du får ta turen ein annan gang.
  Smil H

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails