fredag 5. juni 2009

hva heter de?I kveld koser jeg meg med jordbær og greengate! Var i en veldig koselig bursdag, men måtte kapitulere etter et par timer på grunn av sliten kropp og vond hals. Håper jeg våkner frisk og rask i morgen tidlig! :-)Nå trøster jeg meg i alle fall med skikkelig sommerstemning! :-) Jeg liker det røde serviset med hvite prikker så godt fordi det er nydelig om sommeren og passer likevel godt til jul!Jeg samler på gammelt sølvbestikk. Liker at de er gamle og brukte. Synes det er fint å blande ulike typer bestikk. Plukker opp litt her og der.. men samlingen har ikke akkurat vokst fort..På lørdag var jeg på loppemarked og en venninne av meg kjøpte en hel "neve" med bestikk til meg!! Jeg ble såå utrolig glad!! :-) Veldig generøst gjort!!

Jeg har ingen anelse om hva disse bestikkene heter. Er det noen av dere som kan hjelpe?? Jeg har ingen kniver og tenkte at det hadde vært greit å vite hva jeg lette etter.. og om det faktisk finnes kniver som hører til..Ønsker alle som er innom her ei riktig god helg!!

1 kommentar:

  1. Så heldig du har vært. Nydelig sølvtøy! kan dessverre ikke hjelpe med hva navnet er...men det er helt sikkert andre som vet!

    Morsom historie om stemorsblomsten lengre ned her! Må ut å sjekke.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails