fredag 31. desember 2010

romjulsprosjekt


Jeg har hatt et lite romjulsprosjekt som jeg har koset meg masse med. Min mor mener jeg har strikket litt vel mye de siste dagene, men jeg slapper veldig av med "bunningen" mellom fingrene. hehe.. hun mener at de nå er så moderne i nord at de sier "strekkinga", ikke "bunningen" og hun måpte av at rogalendingene sitter med "spødet" sitt. :-) Har du et annet dialektens ord for strikketøy?
 

Et lite barndomsminne jeg har er at pappa slo hull i korka på brusflaska med en spiker sånn at vi ikke sølte ut all brusen om vi skulle være uheldige og velte flaska. :-)

Ønsker dere alle et riktig godt nytt år!! :-) Takk for alle hilsner her inne! De har varmet, inspirert og gledet meg dette året!! Nå står kalkunen i ovnen og festen kan snart begynne!

5 kommentarer:

 1. Strikning er koselig syssel, ja! Fint blir det, det er jeg helt sikker på!

  Hehe...ja hull i bruskorka, det husker jeg også fra barndommen! Thihi
  godt nytt år!!!

  SvarSlett
 2. Godt Nyttår min kjære venn!!! Håper 2011 vil bringe deg masse lykke og velsingnelse ;-)

  SvarSlett
 3. Kos deg med bunningen! Kjenner også dette uttrykket fra besteforeldregenerasjonen.

  :D

  Når du sier det, husker jeg også at det var noe med å slå hull i bruskorken. Har ikke tenkt på dette siden. Fikk ikke helt med med hva som var poenget med spikerhullet dengang, men når du nå sier det, så er det jo logisk. Mindre søl hvis du er uheldig å velte flaska:D

  Tryggest å gjøre det samme med Julebrusen;-)

  Godt nytt år til alle!

  Strikke-"kollega"

  SvarSlett
 4. Titter bare innom for å ønske deg et riktig godt nytt år!!! Det er herlig å slappe av med strikketøyet... Kos deg i 2011!! Klem Ruth

  SvarSlett
 5. Herlig strikketøy da1! Godt nytt år, kos deg med bunningen!!
  klem♥

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails