mandag 8. november 2010

TOMS shoes

Har du skapet breddfullt av sko og trenger en god unnskyldning til å handle flere?? Sjekk ut TOMS shoes!!
Grunnleggeren bak TOMS shoes, Blake Mycoskie ønsket å lage en bærekraftig bedrift og samtidig kunne hjelpe mennesker i tredje verden gjennom prosjektet. "One for one", sier han, og for hvert kjøpte par sko deles det ut et par sko til et barn i et uland.

Han hadde selv opplevd å se barn i uland med sår og sykdommer på beina fordi de ikke hadde sko, og ønsket å gjøre noe med det. Noen steder kan ikke barn gå på skole uten sko. Det er tragisk at mangelen på noe som er en selvfølge for oss, faktisk kan bety at barn ikke får den utdannelsen de kunne fått.
Mycoskie sier at å gi er kjernen i TOMS shoes, og mener det kan være kjernen i alle typer organisasjoner. Siden prosjektet er bærekraftig trenger han ikke å være avhengig av donasjoner for å kunne fortsette og fortsette med å gi.Her inne kan du handle eller finne butikker i Norge! Silver Morocco Women's Classics er mine favoritter! :)

2 kommentarer:

  1. smart fyr. Morsomt å høre. Jeg vil også ha sånne sko.

    SvarSlett
  2. her er det kommet mange nye innlegg sia sist æ va inne. kjempe kjekt å lese! de skoen der er jo helt fantastisk. syns de ser ut som de er god å gå med å.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails