lørdag 13. november 2010

bake kaker søte


I dag har jeg bakt pepperkaker og hørt på julemusikk. :) Ikke en dag for tidlig spør du meg! Jeg har koset meg skikkelig og hatt en deilig lørdag! Har til og med vært på en grøtmiddag der grøten var laget av melk rett fra kua(fra tanken på gården)!! I kveld slapper jeg av med blogglesing og tv-titting. Nyter livet!


Liker veldig godt å bake, og pepperkaker har sin egen sjarm! Jeg er nok litt vel nøye med at fasongen på kakene skal være riktig. Kjevler derfor deigen ut på bakepapiret slik at jeg ikke må løfte kakene over på stekebrettet. ;)


Jeg samler på pepperkakeformer. Har flere enn jeg trenger, men får visst aldri nok. Hehe.. Årets favoritter er Tobias tårn og løven som jeg kjøpte i Kardemommeby i sommer, og den fine nordiske elgen fra Ikea. :-)


Synes det er dekorativt med pepperkaker til jul og de holder seg godt i slike glasskrukker fra Ikea. Har en krukke stående til pynt på kjøkkenet, og et par til som kan fylles opp med annet godt etterhvert. :)


Mailegboksen fikk jeg av min mor i fjor. Liker den veldig godt. Den har 24 tall på lokket, så kanskje den er en julekalender??


Fikk ikke pyntet alle i dag, så de ligger og slapper av i en koselig hjerteboks jeg fant på Fretex for noen år siden. :-)

9 kommentarer:

 1. Så fine pepperkaker, og for en fantastisk idè og kjelvle deigen rett på bakepapiret, helt utrolig at man ikke har kommet på det selv:) Lurer på hvor mange år jeg har irritert med over at halsen på dama og mannenble så lange og hjertene ikke ble hjerter ♥ Nå skal det bli fine pepperkaker i år!

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Å de så gode ut!
  Har bakt jeg og, men ikke pynta enda...

  SvarSlett
 3. Oj, dette så digg ut! Flink du er å pynte. skikkelig flotte pepperkaker altså, nesten for fine til å spise;) Og den boksen var bare helt nyyydelig! klem og god søndag til deg:)

  SvarSlett
 4. Koselig å bake pepperkaker ja! Jeg er ikke kommet sålangt ennå, men det kommer etterhvert:)
  Fine ble de når de ble pynta!

  SvarSlett
 5. det må være de fineste pepperkakene jeg har sett.

  SvarSlett
 6. jeg elsker å bake pepperkaker selv! kjenner dette inspirerer meg til å komme i gang!

  SvarSlett
 7. Hei.

  Lenge siden jeg har lagt igjen kommentar her og det beklager jeg.

  Jeg har ikke vært like flink til å bake pepperkaker. Kjøpte en boks fra Sæthre. Men vi skal bake andre slag da. Risboller og sandnøtter er favorittene.

  Jeg vil bare spørre deg om noe. Hvor mye skulle du evt hatt for å sy en vimpelrekke med 7 vimpler i hvitt med påskriften GOD JUL i rødt og at den midterste var helt hvit? Du kan godt svar meg på mail: jon-he@online.no

  Klem Mona C

  SvarSlett
 8. Nam nam, dette så skikkelig godt ut!! Ser ut som du har hatt det så koselig:) Tenker vi tar en bakedag på søndag- gleder meg allerede..mest til å spise;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails