onsdag 24. november 2010

julekrybbe


Jeg liker julebudskapet og hadde bestemt meg for å kjøpe en julekrybbe i år. Jeg har faktisk aldri feiret jul hjemme hos meg selv, fordi jeg reiser til foreldrene mine i jula. Har derfor ikke pleid å handle inn så veldig mye juleting, men det kommer noe nytt hvert år ;-) hehe.. så helt tomt kan man ikke si at det er i stua.. 


På Søstrene Grene fant jeg disse fine hvite figurene. :)Hadde sett for meg at jeg nok måtte legge i en slant for å få tak i en flott julekrybbe, men denne kostet lite! Det er nemlig et hobbysett som man kan male selv. Og det fulgte med pensler og maling.


Jeg synes de fungerer utmerket slik de er nå og har gitt bort malinga. :)  Har satt de på utstilling på muren mellom kjøkkenet og stua.


Siden de er hvite føler jeg at jeg kan ta de fram i god tid før jul uten at noen rynker på nesa. hehe.. og det passer godt, for det meste er faktisk framme her leenge før det kimer i klokker..


Liker å pynte med kongler og pepperkaker også. Og masse engler, fugler, lys og fine julekuler på fat ;-)

3 kommentarer:

 1. Hei.

  De var jo kjempefine. Alt trenger ikke å brukes til det det er ment som. Deg gjelder bare å se muligheten.

  Klem Mona C

  PS Har du lest min forrige kommentar??

  SvarSlett
 2. oj så fint det var, har lyst på sjøl!
  klem m

  SvarSlett
 3. Søkte, temmelig resultatløst, etter Laudromat Cafés hjemmeside, og kom i stedet over bloggen din. Liker meg særdeles godt her og slenger meg med som følger! :)

  Ha en topp fredag!

  Kari

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails