mandag 12. oktober 2009

dalahesten minFor noen år siden leste jeg en reportasje i et interiørmagasin om et julehjem i Sverige. Det var typisk nordisk julestemning og rundt omkring i huset sto det slike koselige svenske dalahester. Jeg syntes de var så sjarmerende og fikk så lyst på en sånn.. :-) men har liksom ikke sett så mange her i Sandnes..

Så på fredag dukket det opp et bilde av tre slike dalahester i Stavanger Aftenblad og en kamerat som var på besøk kommenterte at da han var i Sverige i høst (i Dalarne) var det sånne hester "all over".. sukk og jeg som ikke ante at han skulle dit fikk ikke bedt han ta med en hjem til meg..Men så på lørdag havna jeg på Fretex. Jeg var jo der på fredag og dumpa bare innom ved en tilfeldighet dagen etter.. og der sto min tapre hest og ventet på meg!! Jeg fikk ta ham med hjem for en rimelig penge. Har ikke bestemt meg for hvor i leiligheten han skal få bo, men det blir ikke langt fra mitt øye! ;-) To blessed to be stressed sier nå bare jeg.. !Slenger med noen bilder fra sofakroken min :-) Bildet på veggen er fra Ikea. Jeg elsker blomster og blir glad når jeg kommer hjem og ser valmuene vaie i vinden. :-)
(Fargene på fotoet ble nok litt skarpere enn de er i virkeligheten.)

7 kommentarer:

 1. jeg liker også disse hestene!
  ett eller annet sånn koselig nordisk over dem.

  SvarSlett
 2. Så heldig du var som fant "hesten din" på Fretex.
  Det ser veldig koseleg ut heime hos deg:)
  Kos deg videre i denne fine haustveka.
  Smil H

  SvarSlett
 3. æ pleide å leke med sånn hest da æ va liten. spess huske æ den som va/er i kjøllefjord hos han bestefar og bestemor. trur de hadde en stor, medium og en liten sånn.
  kanskje derførr æ tenke på dem som litt bestemor aktig. (ingen verdens ting galt i det. mer koselig, fredelig og elskelig) mor og far hadde vel å en sånn hest, men den fikk vi ikk leke med.

  SvarSlett
 4. Du har fått det pent i den nye leiligheten din!!

  SvarSlett
 5. Å nå må jeg le...:) Har nemlig også vært på leting etter en dalahest. Men kan ikke finne det. hadde det på Ikea før, men nå tror jeg ikke de har det der lengre...
  Har uttrykt mitt ønske til alle mine venner...de ser litt rart på meg!;) (Mulig de tenker sitt...men de kjenner meg, og vet at når jeg får en sånn tanke i hodet, gir jeg meg ikke før jeg har en sånn i hus!)

  Du skjønner vel at jeg er GRØNN av misunnelse!!! Heheh

  Men kos deg med hesten din, regner med min kommer galloperende ti meg, en vakker dag!!!Thihi

  SvarSlett
 6. Ja, der var du heldig:) Dalahesten tar seg godt ut hjemme hos deg ser jeg. Så koselig du har fått det i leiligheten, gøy å se:) klem

  SvarSlett
 7. Disse herlige hestene finnes både på Finn.no og på Samler.no :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails