onsdag 21. mai 2008

... du slapp en knapp..Dette armbåndet er en ide til en oppgave jeg tenker at jenter vil like å ha som venteoppgaver i kunst og håndtverkstimene... Jeg har hatt det på meg noen dager nå selv, og må innrømme at jeg er så barnslig at jeg liker det veeeldig godt!!

Jeg er glad i gamle knapper. Ønsker meg egentlig et stort norgesglass med knapper på en hylle, men foreløpig er det ikke så mange.. hehe.. kanskje jeg kommer over et røverkjøp på et loppemarked eller en bruktbuikk.. mamma har i alle fall lovet å samle litt for meg:-)Disse knappene er noen av mine favoritter...Min nåværende knappesamling.. :-)

11 kommentarer:

 1. Armbåndet var kjempefint og helt sikkert populært å lage i håndarbeidstimene, mye man kan bruke knapper til;) En annen ting som er veldig populært for tiden er å flette makramè, helst med hamptau og store treperler...

  Du lurte på om det gikk an til å bruke tegnestifter på oppslagstavlene jeg hadde laget. På de jeg har laget så har jeg brukt kuntslerret m/ramme så de kan du ikke bruke tegnestifter på men du kan fint feste ting med en liten perlenål f.eks eller søte små klyper eller binders, bare fantasien som begrenser*ler*. Eller så kan du jo bruke en korktavle bak stoffet istedet for lerret. Mange muligheter;)

  Ha en fin dag!
  Klem:O)

  SvarSlett
 2. Hei:)

  Takk:)
  Det var jo en kjempefin ide...veldig søtt:)

  Må bare si at jeg falt veldig for det fine kjøkkenbordet med teksten på,så orginalt:)

  Ha en skjønn dag:)Klem Bente:)

  SvarSlett
 3. Hei :) Dette var en kosli' blogg. Knagende god idé med det armbåndet. Den tar jeg gjerne og bruker i en KUH-time jeg også hvis det er greit :) Elevene hadde nok likt det kjempe godt. Stilig.

  Og så var det jo så stilig det kjøkkenbordet og stolene til venninna di. Så fint med alle ornamentene og den teksten rundt.
  Ha en flott dag.
  Klems Miriam

  SvarSlett
 4. Så fint arbåndet ditt er!
  Jeg er også kjempeglad i knapper. jeg husker jeg lekte i syskrinet til oldemoren min da jeg var liten, og jeg var sååå fasinert av de vakre knappene hun hadde. Jeg arvet syskrinet med alle knappene etterhvert, så nå har jeg de vakre knappene hennes på et glass:)

  Takk for kommentar hos meg:))

  SvarSlett
 5. Jeg skal se om jeg kommer over noen knapper på loppemarkedet på Stranno neste uke :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. DET likte jeg !! Kreativt, billig?, enkelt og stilrent...WOW!!

  SvarSlett
 7. Så artig! Det ble jo fint med sånn knappearmbånd! Det finnes jo så mange fine knapper. Jeg liker selv veldig godt knapper. Har dem på glass slik som du :0)Jeg synes du har en koselig blogg med mange gode tips og fine bilder. :0)

  SvarSlett
 8. Kan tenke meg at du likte det, for det var jo skikkelig stilig også! :) Dette vil nok jenter like å lage, garantert. Takk for ideen, jobber på skole selv,og har mye forming. Dette var lurt. :)

  De bokstavene på kortet er klippeark med bokstaver, har klippet de opp, og satt de fast med limputer. Den andre teksten har jeg printa ut. Man kan jo like gjerne lage seg slike klippeark selv, skrive ut fine bokstaver på scrapark. :)

  SvarSlett
 9. Du HAR så koselig blogg! Må ta meg god tid å bli bedre kjent med deg i kveld, Men akkurat nå vasker jeg i stua. Det var så støvete og fælt...
  Skal se mere, ikke bare knappene dine... Det var så mye festlig her!
  God kvelden til deg!

  SvarSlett
 10. Takk for kommentar!.
  BAre mobilblogging nå når jeg er hjemmefra, men utrolig at jeg kan få såpass bilder med mobilen!

  Var forresten i sandnes på onsdag! Langgata med Villa Rosa og deilig mat hos Charles og de...

  Koslig hos Synne og!!

  SvarSlett
 11. Så lur ide med knappearmebånd! Det kunne jeg gjerne tenkt meg selv! Har også litt knappedilla, og har mine knapper i glass på kjøkkenet. det er jo igrunnen ganske dekorativt!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails