søndag 4. september 2011

Nye Søstrene Grene


Noe av det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra ferie var å stikke innom den nye Søstrene Grene butikken i Stavanger. Fin butikk med mye fint inni. :)


Skulle egentlig postet et innlegg om det da, men plutselig var det skolestart og så bar det i vei med skoletur til Berlin og Kraków sammen med 10.klasse. (Kanskje jeg legger ut noe om turen senere)


Jeg er jo egentlig veldig begeistret for alt rødt, men dagen på Søstrene Grene ble en lyseblå dag.. hehe.. vet ikke helt hva som skjedde.


Likte veldig godt trebollen som garnet ligger i, den hvite skåla med trelokk og den hvite "blikkboksen" med plastlokk. Morsomt med ting i krus/porselen som opprinnelig er designet i et annet materiale. I ferien så jeg et Norgesglass i porselen. Falt pladask for det, men prisen var for høy.. Det var jo bare et norgesglass... sukk.. hvorfor kjøpte jeg det ikke... ;)


Nå er høsten her og jeg ser fram til å sitte inne i regnet og strikke med det fine garnet fra Søstrene Grene. :) Ha en fin uke folkens!!


4 kommentarer:

 1. Jeg må også alltid innom Søstrene Grene når muligheten byr seg.
  Synes faktisk sortimentet deres har tatt seg opp i det siste og blitt enda bedre☺

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 2. Fine ting! På Søstrene Grene kan man finne mange små skatter :) Ha en fortsatt strålende søndag!

  SvarSlett
 3. Blått og turkis er jo vakkert og søstrene grene e digg!
  klem til deg :)

  SvarSlett
 4. Mye fint. Digger Søs Grene, men dessverre har vi ikke en her i byen. Nærmeste ligger på Svinesund og da er det ikke bare å stikke innom.

  Klem Mona C

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails