søndag 25. september 2011

mein garten gnome


 Jeg har som tildligere nevnt vært på tur med klassen min til Kraców og Berlin. Jeg hadde lite på shoppinglista, men et "must" var selfølgelig en hagenisse!!


Jeg var derfor veldig sørgmodig da turen var på hell og jeg ikke hadde fått tak nissen min..  Vi hadde kjørt forbi et hagenisseutsalg på veien mellom Kraków og Berlin men der skulle vi ikke stoppe på vei tilbake.. Huseieren min som også var med på turen var overlykkelig over at det ikke ville dukke opp fremmede skapninger i hagen.


MEN til min huseiers store fortvilelse kom vi over et hagenisseutsalg rett før vi kryssa grensa inn til Tyskland!! Og bussen måtte tilfeldigvis stoppe akkurat der!! Sweeet!!!!


Som dere ser klarte jeg ikke å gå fra de søte rådyrene heller.. hehe.. Hagenissen må jo ha noen venner.


Når rett skal være rett har jeg ingen hage, kun et lite steinbelagt område ved inngangen. Vennene til nissen måtte derfor stå i hagen til huseieren min.. hehe.. De står i svingen på vei ned til meg så nå heter den bare Monica-svingen.. Utvidelse av utearealet mitt..? hihi..


På tross av at jeg egentlig ikke har helt sansen for figurer og dyr i hagen ser det ut til at jeg har fått fylt min kvote og vel så det.. merkelig det der...2 kommentarer:

  1. Haha, søt liten gnom det der:)

    SvarSlett
  2. Heisan og takk for sist!! Søt gnom og rådyret var jo riktig lekkert!! Jeg kjøpte et til jul for flere år siden, men har ikke hjerte til å ta det vekk!! Fin kveld til deg :) Heidi

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails