lørdag 22. januar 2011

middagsmuffins


Jeg har kjøpt meg en ny kokebok. Denne gangen er det en bakebok med mange fine muffinsoppskrifter! Den heter "Muffins" og er fra cacas. Boka inneholder mange gode oppskrifter og tips. Du kan kjøpe den på nettet her


Et av kapitlene heter matmuffins. Det er muffins man kan ha til middag. Veldig fine og velsmakende. :-) Kan jo være litt morsomme også. Her har jeg laget en egen variant av en av oppskriftene i boka.


Jeg laget en deig og blandet inn ost, løk, tomat, sopp, skinke og oliven. :-) Nydelig! Fant også ut at det ikke lønner seg å være grådig.. det vil si at det ikke er et sjakktekk å ha mer grønnsaker enn det oppskriften sier, for det blir ikke plass til dem i deigen. ;-)


Et lite tips til deg som liker å bake muffins - cacas har mange gode tips og oppskrifter på nettet og de er gratis :-) og de har en nettbutikk hvis man skulle mangle noen fine muffinsformer.

7 kommentarer:

 1. Takk for tips!! Disse så knallgode ut :)
  God lørdag:)
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Mmm... de så deilige ut de muffinsene :)
  Kos deg med dem og ha ei fin helg
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Dei såg goe ut! Skal testa ut å ha oliven oppi neste gong eg bake. Takk for tipset om nettside. Eg skal laga melkesjokolade muffins i mårå:)

  SvarSlett
 4. Jeg har også dilla på muffins om dagen. Så kjapt og greit å lage, ungene kan hjelpe og de trenger ikke være så usunn heller. Passe munnfull er det også
  Har du muffinsbakebrett? Jeg innvia det jeg har hatt i skapet i flere år denne uka. Det var en hit, og muffinsene mine fikk en så fin fasong. Heva seg skikkelig bra og pent. <3 Gotta love it!

  Kjenner at jeg ønsker meg den boka nå...

  SvarSlett
 5. Såg skikkelig godt ut! Har prøvd på sånne muffins ein gong, utan særleg hell desverre.. Fekk lyst å prøve igjen! Genialt med oppskrift som ligg på nett:)

  Fortsatt god helg til deg!

  SvarSlett
 6. de så gode ut! bruker du sånne store muffinsformer til de oppskriftene?

  SvarSlett
 7. Dette så godt ut.
  Perfekt å fryse ned også.
  Tar gjerne i mot oppskriften :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails