mandag 11. oktober 2010

bergenslivetJeg har vært i Bergen i helga og har blitt riktig så god på å nyte bergenslivet. Sola skinte og Bergen viste seg fra sitt beste! :-) Det har aldri regnet i Bergen når jeg har vært der.. men så har jeg bare vært der to ganger da...


 Jeg er jo veldig glad i kaffe og vil gjerne ha tak i Bergens beste kaffe. Denne gangen besøkte jeg Kaffemisjonen og var strålende fornøyd. Koselig plass og nydelig kaffe!


En ting jeg gjerne ville se var den berømte fiskebryggen. Den var litt mindre enn det jeg hadde forestilt meg, men med et stort utvalg av ferske råvarer. Her ble det kjøpt deilige reker og jeg fikk smaken på gravlaks.


Jeg fikk også en ekte hot-dog denne gangen. Den er definitivt den største pølsen jeg har spist! Og god var den, med rød saft til!


 Da vi trasket rundt i en koselig bygate ble vi vitne til en gjeng barske bergenske brannmenn på utrykkning. ;-)


 Ha en fin uke folkens! :-)

4 kommentarer:

 1. Fant nettopp bloggen din og liker instillingen din. Lignende som min og bloggen min. Vil fyke litt rundt her nå. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Bergen er en flott by!
  Ser ut til at du har kost deg skikkelig!

  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Jeg er i Bergen en del i forbindelse med jobb, og det er få steder det er så vakkert som Bergen i solskinn. Men fy dæven, for et styggvær det også kan være der!

  Lekre bilder, nå ble jeg skikkelig sugen på sjømat!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails