mandag 28. september 2009

pretty bird og åndenød..Jeg har kanskje alltid syntes at folk starter juleforberedelsene for tidlig og ment at julemusikk før slutten av november var en uting.. men det ser ut til at jeg må bite det i meg!Sist uke var jeg på personaltur i London og "alle" maste om å dra på Harrods for der var det blant annet en juleavdeling. Jeg fikk litt åndenød da jeg først trådte inn i dette overdådige julerommet med grønne lys og blinkende ting..Etter at jeg hadde kikket litt rundt inne i dette store rommet merket jeg at jeg begynte å vugge i takt med julemusikken. Jeg myste over mot høyre og så uendelig masse søt julepynt.. oioioi! Jeg som trodde Harrods kun var DYRT, fant både det ene og det andre til en rimelig penge."Pretty bird" har funnet seg et rede og hun akter ikke å flytte inn i et skap før jul!Jeg er veldig glad i nøkler. For meg symoliserer de livet og nye muligheter. Synes derfor de passer perfekt inn i julebudskapet :-)Konglene har jeg funnet i en park her hjemme og de skulle egentlig ikke frem før 1.desember, men nå kan jeg sannelig ikke dy meg!! Har nok blitt skikkelig bitt av the christmas spirit!Vet ikke helt når jeg skal dra fram julemusikken, men det er nok ikke veeldig lenge til! Julegavelagingen er i alle fall i gang! :-)

søndag 27. september 2009

ny tavleØnsker dere alle en fin uke med dette skrevne ord! :-)Tavlen har jeg kjøpt på Smak i Sandnes. Jeg liker å ha ord og bokstaver rundt meg :-) og så er jeg lærer da.. og synes derfor det er meget praktisk med både tavler og ord ;-)

søndag 20. september 2009

london callingI dag reiser jeg til London på personaltur!! Gleder meg veldig til shopping, kafeer, god mat, musikal og til å være sosial med mine kollegaer! :-) Sweet!!
Jeg er ikke så dreven på å ta tuben så jeg håper at de andre vil passe på at jeg henger med i svingene.. hehe.. Bare kartet får det til å svimle for meg!!
London kafeen FLAT WHITE har jeg fått anbefalt av dyktige baristafolk på BENK i Sandnes. Hvis du ikke skal til utlandet kan jeg anbefale en deilig kopp der! :-)
Håper at jeg klarer å få lurt med meg noen kollegaer både på flat white og andre trivelige kafeer :-)
onsdag 16. september 2009

me like what? flowers.Siden jeg nå har hele fem vinduer i den nye leiligheten i motsetning til to der jeg bodde før, har jeg nå kost meg med å handle inn noen fine planter jeg skal ha i vinduskarmene. Det er utrolig deilig med mer lys i stua! Jeg må smile litt av at det eneste jeg har vist på bloggen fra den nye leiligheten er vinduskarmene.. hehe.. men vær tålmodig!! Det kommer mer bilder etterhvert! :-)
Denne "Senecioen" (senecio rowleyanus) falt jeg pladask for. Elsker de tykke erteaktige bladene og at den henger fint nedover krukka. Krukker har jeg jo fra før, men denne klarte jeg ikke å gå i fra.. hehe.. Den er grov men har fine gullmønstre. Liker godt kontraster mellom grovt og fint.Denne søtnosen har jeg faktisk klart å glemme navnet til.. skikkelig irriterende! Håper jeg ikke er gal nok til å kjøre innom gartneriet bare for å finne ut hva den heter.. da er faren stor for at nok en plante trygler om å få bli med hjem. Er det noen av dere som vet hva navnet er?Liker at den har fine lyse stengelblomster som titter opp av den tette bladkrona. :-)Hvis du ikke har fått det med deg til nå: JEG ELSKER BLOMSTER! hihi..Alt nytt har jeg handlet rett borti veien på Sandved Gartneri.

mandag 7. september 2009

holde på varmenJeg var så heldig å vinne en premie på snøstorm sin blogg!! Det var en trøstepremie og jeg må si at jeg føler meg mer enn trøstet! :-)Dette nydelige skjerfet har hun heklet i mohair og bomull. Deilig, mykt og varmt! Snøstorm åpner også straks en egen webshop som er verdt et besøk. :-) Snøstorm designer og selger egne innbydelser, plakater, takkekort osv.Nå som høsten banker på døren kan jeg holde meg varm og god.Føler meg veldig heldig!! :-)

søndag 6. september 2009

i et vindu ut mot verden...Den siste uken har jeg følt at jeg bare har vært på besøk.. og at jeg har kjørt rundt i en venninnes bil.. det er slitsomt å aldri være hjemme.. men faktum er at jeg har flyttet inn i ny leilighet! Jeg har også kjøpt sofa av noen venner og har kjøpt min venninnes bil.. :-) jeg er med andre ord veldig heldig! :-)

Pakker ut og prøver å få leiligheten til å føles som mitt hjem.. og denne søndagsformiddagen har vært fantastisk deilig! Endelig hjemme!! ;-)Det var nok et sjakktrekk å handle inn et brunt saueskinn fra Living som jeg bare falt såå pladask for!! Det er mitt nye husdyr som jeg gleder meg til å vise dere her på bloggen etterhvert!Koppen som står i vinduet er også en ting som jeg liker veldig godt. Den kjøpte jeg på Fretex i Harstad i sommer og har ikke vært ute av silkepapiret før nå. Jeg tenker at sånne ting som jeg setter ekstra stor pris på er noe av det som får meg til å føle at jeg er hjemme hos meg selv.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails