mandag 30. november 2009

yttergangen min



Tenkte at jeg skulle vise litt bilder fra yttergangen. Der henger nemlig adventskransen min (den er framme året rundt) og det nye velkommen-skiltet mitt. Jeg har lett lenge etter et sånt lite nett velkommen-skilt der teksten var på norsk. Da jeg var i Kristiansand sist helg fant jeg det!! :-) Lykke! hihi..



Jeg hadde tenkt til å kjøpe en halmbukk for en hundrings på Ikea slik at jeg kunne pynte litt til jul i gangen min, men så kom jeg over en søt liten gris på Fretex til en liten femmer. Klart den like godt kunne ønske mine gjester velkommen istedet for en bukk. Gris og bukk er jo nesten det samme dyret.. eller?



I gangen har jeg satt en kasse med ullsokker og tøfler sånn at gjestene mine kan låne når de er på besøk. Det er jo litt gulvkaldt når man bor i sokkelen.



Nå gleder jeg meg til å ha masse koselig besøk i adventen!



Kurvene til å ha vintertøy i oppå garderobeskapet er geniale. Jeg fant et sett med tre stykker på Europris til rett under tohundrelappen.



Jeg regner med du har lagt merke til det nå; Jeg liker å gjøre et godt kjøp! Spesielt nå som julehandelen står for tur :-)



Ha en fortsatt fin novemberkveld! :-)

1 kommentar:

  1. Så koselig i yttergangen din!
    En liten Nasse som ønsker velkommen, er jo bare koselig! Nøff nøff...

    Koselig med gjestetøfler...

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails