onsdag 25. november 2009

juledufter..Det lukter så deilig jul i leiligheten min.. I dag har jeg for første gang i mitt liv pynta appelsiner med nellikspiker!! Har aldri kommet på at jeg skulle gjøre det til tross for at jeg har vokst opp med Jul i Skomakergata..Siden jeg reiser til foreldrene mine hver jul har jeg bare pyntet til advent hjemme hos meg selv. I år har jeg bestemt meg for å hoppe over adventen og starte rett på jula.. hehe.. men bare når det kommer til pyntinga da altså!! :-)En enkel adventsstake er på plass og jeg gleder meg som en unge til å henge opp den nye adventsstjernen min!Jeg elsker kongler og amaryllis til jul.. dessverre har jeg snakket litt vel mye om kongler den siste tiden.. håper mine venner orker å høre på meg enda en måned til.. hehe.. Skal prøve å holde kongleenusiasmen min litt mer for meg selv fremover, jeg lover!!Disse konglene har jeg plukket i Vagleskogen og tørket på badet :-) Da ble de luftige og fine, deilige å ta på. Vasen er fra Ikea.

10 kommentarer:

 1. julestemning sier bare jeg:)
  og appelsiner med nelliker er så koselige!

  SvarSlett
 2. Så fint det var. Kongler, amaryllis og nellikappelsiner...Mmmmm lukter jul, spør du meg!

  SvarSlett
 3. Fint! Elsker lukta av appelsin med nellik...
  Jeg må også få en amaryllis inn til helga tenker jeg. De er jo så fine...

  SvarSlett
 4. Så koselig, Monica! Et tips jeg hørte om amaryllis, er at når/hvis de brekker, kan man henge de opp-ned i vinduet, og helle vann i stilken... Slettes ikke dum idè, spør du meg!

  SvarSlett
 5. Bare så lekkert. Nå må jeg kjøpe appelsiner til helgen;-)

  SvarSlett
 6. du er så flink å pynte å stelle, monica :) æ førr min del ska no bare ta en skikkelig vask til jul å bynne å pakke mæ ned i eske. no er det jo ikke så lenge igjen til å reise å jula ska feires i finnmark :)

  SvarSlett
 7. Her var det julestemning!
  Hyggelig at du vil være med på trekning hos meg, lykke til;)
  Ser du har hatt deg en tur til Bergen, fine bilder du viser av byen min;)
  Ha en fin dag;)

  SvarSlett
 8. Så fint du har pynta:) kjenne til problematikken med å ikkje feira jul der ein bur, så eg pynte til jul i starten av desember, slik at ein kan få litt julestemning der ein bur og.

  Ha ei fin førjulstid

  Oddbjørg

  SvarSlett
 9. Åhh ingenting slår nellik duft i julen... lengter...

  Klem

  SvarSlett
 10. Så fint at du ville vere med på konkurransen min, for da fant eg den fine bloggen din!
  Har lest gjennom den og storkost meg.
  Klem fra Mira.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails