torsdag 29. januar 2009

Hva gjelder med tallet 6?? :-)Av bloggen til Åse Marit fikk jeg en utfordring om å vise det 6. bildet jeg la ut i min blogg og skrive noe om det.

Det var overraskende nok (eller ikke) dette bildet av noen heklede hester (som ikke jeg har laga).
Innlegget handlet om at jeg gjerne ville hekle figurer.. :-) og det har jeg faktisk klart å gjennomføre til en viss grad ;-) Her er noen innlegg om en marihøne , en ball og en rangle.

Utfordringen sender jeg videre til 6 bloggere:
Blesscount
Dronningmia
frk.malestrøken
mali-mo
Lovises hverdag
Fru fryds gleder


Tulip har også sendt meg en utfordring.
Den går ut på å vise det 6. bildet i den 6.mappen på dataen min og si litt om bildet.. det kan jo være ganske skummelt.. hehe men jeg tar utfordringen!!Dette er et tullebilde av meg som 23 åring.. hehe.. Bildet skulle brukes som en illustrasjon så jeg er godt sminket og utkledd.. (utledd??) Vittig å se den gamle mobilen min!!! :-)

Utfordringen går videre til 6 bloggere:
OdaAnna
Gamlå
Nostalgiske noria
Mikamor
fryd+design
Artige ting

3 kommentarer:

 1. Heisann

  Takker for utfordringen, men utfordringen kan jeg desverre ikke ta, da jeg ikke har 6 mapper med bilder :). Alle bildene mine ble slettet hos SIBA da de skulle fikse PCèn min!! Uff, irriterende og trist, MEN Gamlå er kommet over det nå.

  Så herlige de hekla hestene var, og bilde at deg som 23 åring " rett og slett stillig ". :)

  klem fra Gamlå

  SvarSlett
 2. Hehe, ikke overraskende at du hadde bulde av heklede figurer, du har jo heklet litt i løpet av året som gikk!
  Morsomt gammelt bilde av deg;) og min søster bruker faktisk sin gamle Nokia ennå, og påstår hardnakket at det er den beste modellen...EVER!!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Takk for artig utfordring! Var eit bilde som eg nesten må spør om lov til å få legge ut, før eg gjer det..så mulig det kjem litt seinere!

  Så kjekt at du skal lage egga med elevane dine da! Eg satte i gang eit skilpaddeprosjekt med veving og sying med mine i dag..er 9 år dei, så trur akkurat dei egga hadde blitt litt for avansert..

  Ha ei god helg!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails