søndag 6. februar 2011

om mulig - verdens beste muffins!Det er ikke sikkert at dette er verdens beste muffins, men de er definitivt de beste jeg har smakt noen gang!! Ikke nok med at de var nydelig søte og syrlige på en gang, de var også skikkelig saftige og gode!! :-)


Jaja.. jeg skryter ikke av mine bakeferdigheter.. de var nemlig ingen hokkus pokkus å røre sammen ;-) og det er ikke jeg som har laga oppskrifta.
Har bare gjort en aldri så liten vri..


Her er oppskrifta til deg som måtte ønske den. Den er til 24 muffins. Det er ikke for mange.. hehe og de kan fryses. ;-)

240 g margarin
240 g sukker
2 egg
600 g creme fraiche (to beger)
500 g hvetemel
4-5 ts bakepulver
1 ts natron
salt
ca400 g frossne bringebær
melis til å drysse over

Sett ovnen på 180 grader. Sett muffinsformene i brettet. Pisk smør og sukker hvitt. Rør inn egg og creme fraiche. Bland det tørre i en egen bolle og sikt det i smørblandingen. Rør for hånd til det er blandet. Ha røren i formene 3/4 fulle. Trykk bringebærene på toppen av muffinsene. Det er godt med mye bær! Stek muffinsene midt i ovnen i ca 25 minutter. Dryss melis over når de har kjølnet.

og til slutt til deg som måtte lure.. Neida, dette er ikke en matblogg.. hihi..

10 kommentarer:

 1. Hei.

  Ååå... Beklager så mye at jeg ikke har fått med meg bursdagen din. Det er ikke hver dag jeg rekker innom "runden", hvis du skjønner. Men gratulerer med dagen som var. Håper den var fin og at du fikk mye fint.

  Ikke frist meg... Disse både så og hørtes veldig gode ut. Og med creme fraiche... Saftige og gode. Tusen takk for oppskrift. Den skal prøves.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. De både så og hørtes veldig gode ut. Jeg har noen frosne bringebær i fryseren, så jeg kunne tenke meg å prøve disse i morgen hvis jeg får tid. Takk for at du delte oppskriften!! =)

  SvarSlett
 3. Nam nam nam, disse høres fantastisk gode ut :)
  Takk for at du deler oppskrift :)
  Ha en strålende flott søndagskveld
  *Siv*

  SvarSlett
 4. Yess:) desse smakte eg i bursdagspartyet ditt, og det var uten tvil dei aller beste muffinsa eg har smakt!! Og no har eg oppskrifta :) no skal eg gjere Steinar i godt humør ein kveld:) tusen takk:) klem Irene

  SvarSlett
 5. Nam, dei såg gode ut:)
  Skal testa ut dei ein gong.

  SvarSlett
 6. Jeg lagde de igår , og det var de beste muffinsene jeg har smakt:) Takk for oppskriften. De skal lages igjen:)

  SvarSlett
 7. da er det vel intet annet å gjøre enn å prøve disse ut!?

  SvarSlett
 8. Grattis med overstått bursdag;)
  Lenge siden sist jeg har vært i blogglandia1

  De muffinsene så bare kjempegode ut!
  Flinka!

  SvarSlett
 9. Utrolig koselig blogg du har!! Blir glad bare av å se på den! Stå på videre! De ser utrolig gode ut, skal jammen prøve en gang ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails