lørdag 21. mars 2009

gammelt og nyttI dag har jeg tatt med en hel sekk med klær og annet og levert til Fretex. Synes det er utrolig deilig å få rensket opp litt hjemme nå som det begynner å bli vårlig ute.. Leiligheten min er ganske liten og jeg har med tiden innsett at den inneholder litt for mange ting ;-) Noen som kjenner seg igjen?? Minimalisme hvor er du??? :-) Jeg liker nå en gang at det er litt ting og farger, lunt og koselig. Men det finnes altså en grense..Det kjekke med å kvitte seg med noe er jo at da er det plass til noe nytt.. hehe..
Skøytene fikk jeg for en femtilapp. De skal jeg få slipt skarpe og fine på XXL. Har bare stått to ganger på skøyter siden jeg var en liten jente. Nå er i alle fall utstyret på plass om lysten skulle komme!Denne søte skåla ble også med hjem. Den er i pressa glass. Liker mønsteret! Det er forskjellige blomstermotiver i ovale ringer.. det minner litt om påske, gjør det ikke??


(en innmeldingspremie - nostalgisk metallboks med fire trådsneller inni)

Jeg har gjort noe jeg kanskje kommer til å angre på... nemlig meldt meg inn i en hobby bokklubb.. Det er ikke selve konseptet bokklubb som er slitsomt, men at internettsiden er så uuuutroooolig treig!!! Jeg orker nesten ikke være inne på siden for å avbestille bøker.. Håper at strikkevesken med masse strikkepinner som jeg har blitt lovet skal kunne demme opp for det.

4 kommentarer:

 1. Måtte innom deg for å ønske deg en herlig lørdag. Ser nå iallfall ut som du har hatt litt å holde på med. Kos deg videre i kveld og nyt dagen i morgen. God klem til deg M.

  SvarSlett
 2. Kjenner meg sånn igjen, Ja , en mp kvitte seg med noe, og herregud så koselig og morsomt det er Ha en flott lørdagskveld.

  klem fra Gamlå som nyter å ha blogg pause :)

  Nå kan jeg titte innom mange blogger enn å sitte og kommentere for hver en blogger jeg har kontakt med og det kan ta tid!!! smiler.

  SvarSlett
 3. Hei,

  jeg ser vi har samme yrke, gitt :)

  Etter diverse knuste egg erfarte jeg at isoporegg er ok å male på, ja. Man må male noen ganger for å få det til å sitte, men deretter sitter fargen bra. Ungene, både på skolen og hjemme, koser seg med det og dette er egg vi tar frem år etter år i heimen.

  Så GOD side du har, mye godt å lese og se. Og i samme veiva; ha en god ny uke!

  SvarSlett
 4. OG...

  Vips så var "skøytevinteren" over,
  og du trenger ikke tenke
  på å skarpe skøytene (i år ?).

  Nå skal jeg så,
  for et styr !
  Men bonusen er veldig høy !

  God Påske : )

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails