
Selv om jeg synes det er spennende å smake på ny og eksotisk mat er det ikke alltid det frister like mye. Flere i reisefølget hadde en kjedelig reaksjon etter et lønsjbesøk på spisestedet DIANA GARDENS i Gulu. Stedet anbefales herved på ingen måte! ;-) Merker at det er godt å komme hjem til knekkebrød, brunost, makrell i tomat og andre urnorske delikatesser.

Jeg er glad at disse "hvite maurene" aldri dukket opp på middagsbordet. I følge de lokale skulle de smake som kjøtt. . De kunne kanskje passet i en salat med fetaost og pinjekjerner? Hva tror du?

På hotellene vi bodde på var det som regel god mat som vi ikke ble syke av. Fantastisk at vi også ble servert pannekaker!! :-)

Hver gang jeg er i Afrika spiser jeg SAMOSA. Disse fylte trekantene er frityrstekte og sikkert ikke så veeldig sunne.. men gode. Jeg liker dem best når de er fylt med potet og chili.

I Afrika er ikke alltid fish and chips akkurat det du forventer..

..så etter mer eller mindre heldige matopplevelser er det godt å kunne bestille en pizza!!