søndag 25. september 2011

mein garten gnome


 Jeg har som tildligere nevnt vært på tur med klassen min til Kraców og Berlin. Jeg hadde lite på shoppinglista, men et "must" var selfølgelig en hagenisse!!


Jeg var derfor veldig sørgmodig da turen var på hell og jeg ikke hadde fått tak nissen min..  Vi hadde kjørt forbi et hagenisseutsalg på veien mellom Kraków og Berlin men der skulle vi ikke stoppe på vei tilbake.. Huseieren min som også var med på turen var overlykkelig over at det ikke ville dukke opp fremmede skapninger i hagen.


MEN til min huseiers store fortvilelse kom vi over et hagenisseutsalg rett før vi kryssa grensa inn til Tyskland!! Og bussen måtte tilfeldigvis stoppe akkurat der!! Sweeet!!!!


Som dere ser klarte jeg ikke å gå fra de søte rådyrene heller.. hehe.. Hagenissen må jo ha noen venner.


Når rett skal være rett har jeg ingen hage, kun et lite steinbelagt område ved inngangen. Vennene til nissen måtte derfor stå i hagen til huseieren min.. hehe.. De står i svingen på vei ned til meg så nå heter den bare Monica-svingen.. Utvidelse av utearealet mitt..? hihi..


På tross av at jeg egentlig ikke har helt sansen for figurer og dyr i hagen ser det ut til at jeg har fått fylt min kvote og vel så det.. merkelig det der...søndag 18. september 2011

syprosjekt - eplemønstret kortmappe


Den siste uken har jeg børstet støvet av symaskinen og begynt på noen småting. Liker at kreativiteten vender tilbake og at det er regn på ruta når jeg jobber med slike koselige prosjekter.


Denne kortmappen er en av dagens kreasjoner..  :) Denne skal jeg nok ha selv for det er en prøvemodell.


Jeg har et mål å få lagt ut noe på butikken min på epla. Den så og si tom for øyeblikket...


men kanskje jeg får laget litt småtteri i løpet av høsten ;) hehe..

fredag 16. september 2011

BLOGGTREFF ROGALAND


Da jeg kom hjem fra ferie hadde husverten min en liten overraskelse til meg. Nemlig fine røde roser i ulike små vaser. Veldig koselig og dekorativt!! :)

Nå ser jeg fram til bloggtreff for Rogaland hjemme hos Anette i Opalveien! Vil du være med?? Se her!
søndag 4. september 2011

Nye Søstrene Grene


Noe av det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra ferie var å stikke innom den nye Søstrene Grene butikken i Stavanger. Fin butikk med mye fint inni. :)


Skulle egentlig postet et innlegg om det da, men plutselig var det skolestart og så bar det i vei med skoletur til Berlin og Kraków sammen med 10.klasse. (Kanskje jeg legger ut noe om turen senere)


Jeg er jo egentlig veldig begeistret for alt rødt, men dagen på Søstrene Grene ble en lyseblå dag.. hehe.. vet ikke helt hva som skjedde.


Likte veldig godt trebollen som garnet ligger i, den hvite skåla med trelokk og den hvite "blikkboksen" med plastlokk. Morsomt med ting i krus/porselen som opprinnelig er designet i et annet materiale. I ferien så jeg et Norgesglass i porselen. Falt pladask for det, men prisen var for høy.. Det var jo bare et norgesglass... sukk.. hvorfor kjøpte jeg det ikke... ;)


Nå er høsten her og jeg ser fram til å sitte inne i regnet og strikke med det fine garnet fra Søstrene Grene. :) Ha en fin uke folkens!!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails