mandag 16. mai 2011

still going strong


Jeg har ikke postet noe den siste tiden, men jeg er i live! :-) Det er tentamenstid og som ungdomsskolelærer er jeg inne i en retteperiode med flere stilbunker foran meg.


En konsekvens er at jeg får mindre tid på kveldene til å lese blogger og lage innlegg selv. MEN jeg ser fram til å sette meg ned med god samvittighet og surfe rundt både hist og her for å hente inspirasjon.


Foreløpig går det kun i ordbok på nettet. Denne er veldig fin forresten.


Hva synes du om mine nyinnkjøpte blomster? Jeg liker de veldig godt! Annerledes og vakre..

tirsdag 3. mai 2011

one cup

 

En god venn av meg var i Finland i påskeferien. Der var han innom en koselig kafe i utkanten av Helsinki. Han kjøpte denne koselige gaven til meg. Og det var nok ingen tilfeldighet at det ble akkurat dette. :-) 

 

Jeg har nemlig i det siste prøvd meg litt på engelske oppskrifter og på å oversette mine egne oppskrifter til engelske mål. 
 
Siden engelsk ikke er min sterkeste side har jeg bestemt at jeg trenger å utfordre meg selv til å bli bedre! Derfor må jeg lese og skrive engelsk. Tenkte at oppskrifter kunne være en fin måte å løse det på. Det er jo både kjekt og nyttig!

Og det er selvsagt hyggelig med gaver som motiverer meg til å fortsette! Tusen takk!


 Målekoppen er fra Garden Trading. De selger trivelige og funksjonelle varer til hjemmet. Men jeg er usikker på hvor man kan få tak i dette merket i Norge.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails