fredag 29. mai 2009

Loppis på Sandnes!!I morgen er det tid for loppemarked. Jeg har vært inne i kveld og myst på greengate, stavanger flint og annet fint. Lysekroneprosjekter og en fin kasse.. :-) Mange godbiter for et trent loppeøye!

Loppemarkedet er kl. 12:00 - 16:00
på Fredheim Arena
(Årsvollveien 21, sandnes)Her reklameres det med STORT loppemarked m/ liveband, kafè, catwalk, lotteri med fine premier og eget opplegg for barna dine!All inntekt denne dagen går til Watoto barnelandsbyer i Uganda(les mer om Watoto på http://www.watoto.com)Bildene er av litt nytt jeg har kjøpt inn for å pynte på klutene jeg selger :-) Jeg har handlet på kort og godt som også har en nettbutikk.

tirsdag 26. mai 2009

overlevelsesturI morgen reiser jeg på overnattingstur med elevene mine i øs-pøs-regnvær. Klapper litt her for meg selv fordi yr.no har oppdatert siden sin klokken fem og det ser i alle fall bittelitt bedre ut.
Mulig dette blir en ekte overlevelsestur. Jeg vet ikke om jeg gleder eller gruer meg. Tror det skal bli kjekt å være med elevene i andre omgivelser.. ja i det hele tatt tror jeg det blir veldig deilig å være vekke fra normalen et par dager. Likevel er jeg litt skeptisk til kalde fingre og tær og vått-vått-vått!! Kose meg med kakao skal jeg i alle fall gjøre!! Ønsk meg lykke til! ;-)Bildene er tatt i Sokndal i helga som var. Deilig med en tur på landet! :-)
Jeg ville gjerne besøke denne koselige butikken, men de hadde stengt innen vi ankom. Veldig leit, for jeg hadde veldig lyst på et litt større sånt fuglebur som jeg kjøpte meg i fjor. Jeg så det hang i vinduet.. sukk..En annen kar jeg fikk øye på i et annet vindu var grånissen ute på berget.. hehe..Jeg fikk høre en morsom liten historie om stemorsblomsten. Det har seg sånn at det nederste kronbladet er stemora, hun sitter der og breier seg på hele to begerblad. De to på siden av henne er stesøstrene som har hvert sitt. De to andre søstrene må stakkars dele på et skarve lite blad.

mandag 18. mai 2009

a sweet homeForrige helg tilbrakte jeg i Tromsø. Min brors stedatter ble konfirmert. Hadde en utrolig fin helg! Slappet godt av og koste meg skikkelig i Nord-Norge!Legger ut noen bilder fra deres deilige luftige hjem. Elsker de store vinduene og alt lyset som slippes inn :-)


Jeg hadde veldig lyst til å forsyne meg her, men klarte å nyte synet av denne fine krukken i stedetfor innholdet.. hehe.. og da er det muffinsene jeg tenker på..Noen av de andre fikk gleden av denne søte frokosten.I konfirmasjonen gikk det i rosa og sølv og nydelige roser i små glass.Utsikt i vårnatta.

lørdag 2. mai 2009

trøst!Jeg var med i en konkurranse inne hos tulip og var så heldig å vinne trøstepremien.For en fin gave!! Føler meg skikkelig trøstet!! :-) Tusen takk!
Likte spesielt godt snella og holderen i tre. Har hatt lyst på sånn lenge!! :-) Taggen er i tre med tavlemaling inni sånn at man kan skrive på og viske ut, alt ettersom...Se så koselig den er pakket inn!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails