lørdag 21. mars 2009

gammelt og nyttI dag har jeg tatt med en hel sekk med klær og annet og levert til Fretex. Synes det er utrolig deilig å få rensket opp litt hjemme nå som det begynner å bli vårlig ute.. Leiligheten min er ganske liten og jeg har med tiden innsett at den inneholder litt for mange ting ;-) Noen som kjenner seg igjen?? Minimalisme hvor er du??? :-) Jeg liker nå en gang at det er litt ting og farger, lunt og koselig. Men det finnes altså en grense..Det kjekke med å kvitte seg med noe er jo at da er det plass til noe nytt.. hehe..
Skøytene fikk jeg for en femtilapp. De skal jeg få slipt skarpe og fine på XXL. Har bare stått to ganger på skøyter siden jeg var en liten jente. Nå er i alle fall utstyret på plass om lysten skulle komme!Denne søte skåla ble også med hjem. Den er i pressa glass. Liker mønsteret! Det er forskjellige blomstermotiver i ovale ringer.. det minner litt om påske, gjør det ikke??


(en innmeldingspremie - nostalgisk metallboks med fire trådsneller inni)

Jeg har gjort noe jeg kanskje kommer til å angre på... nemlig meldt meg inn i en hobby bokklubb.. Det er ikke selve konseptet bokklubb som er slitsomt, men at internettsiden er så uuuutroooolig treig!!! Jeg orker nesten ikke være inne på siden for å avbestille bøker.. Håper at strikkevesken med masse strikkepinner som jeg har blitt lovet skal kunne demme opp for det.

søndag 8. mars 2009

kunst og håndverk med deilige fargerFor noen uker siden laget vi noen søte bestemødre som vi hang på en kvist. Ideen fikk jeg av Artige ting som hadde et innlegg om slike i januar.Elevene likte oppgaven veldig godt og det var deilig å ha friske farger i klasserommet! Ingen av dukkene ble like, men de hadde like mye sjarm og personlighet. Siden det var fastelaven passet det godt med litt sånn pynt.Vi brukte vattegg, tusj, knappenål med perle og tråd. Det er en fordel å lime nåla fast..Så skulle bestemødrene ta turen hjem til elevene og det ble litt stusselig på kateteret..Nå har vi satt igang med et fargerikt lite syprosjekt. Veldig koselig! Små søte harepuser i alle størrelser og fasonger skal på greina etterhvert som de blir ferdige :-)Vi bruker fargerike stoffer fra ikea, (ser at vliselin ikke er en dum idé om du ikke vil ha røffe kanter), vatt (fyll fra en billig pute fra ikea), nål og broderigarn.Flere av elevene likte dette så godt at de har laget noe hjemme også. Fikk lov å vise fram noen av arbeidene her. :-)


mandag 2. mars 2009

Se hvem som vant! :-)Siden jeg har over 10 000 treff på bloggen min har jeg hatt en liten trekning!!
:-) Syntes selv det var veeeldig spennende der jeg satt alene i stua mi.. hihi.. Ble nesten litt høytidelig.. heh..

And the winner is....life is beautiful

Du får noen kluter i posten!! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails