søndag 30. november 2008

1. søndag i advent hos julemonicaJeg har vært så travel at jeg ikke har fått laget adventsstake før i dag..
da tar man det man har.. hehe.. men jeg likte den jeg :-)
Nå blir det jul i huset!!

lørdag 29. november 2008

adventstidEndelig er det advent og jeg koser meg med å pynte opp hjemme :-)
Denne lille fuglen fra Ikea har jeg satt på utsiden av "fugleburet".
Synes den er så koselig å ha i vinduet at jeg dropper adventstjerna dette året.. hehe..Amaryllis er min favoritt juleblomst.
Den minner meg også om farmor.. :-)Denne har jeg laga etter at jeg var på en runde i bloggverden og ble inspirert.. husker dessverre ikke nå hvem som ga meg ideen.. men skulle du komme innom her er det bare å si ifra!! Terrakottakrukka har jeg spraylakkert litt ugjevnt og rundt lyset har jeg mose og en fugl fra Ikea.Den siste tiden har jeg hatt strikkedilla og gleder meg til å legge ut noen bilder etterhvert som ting begynner å bli ferdig.. noe er jo julegaver så jeg må kanskje vente litt med noe.. ;-)

søndag 2. november 2008

Edderkoppskrekk?Uten at jeg noen sinne har kunnet forutse det, drømt om det eller fantasert om det i det hele tatt, har jeg blitt fasinert av edderkopper!! Det hele er nesten som en "ut av dæ sjæl opplevelse".. hehe.. Vi var på tur med elevene til Jærmuseet. Der har de edderkopputstilling ut november måned. Jeg anbefaller alle, også de med edderkoppskrekk, å ta en tur opp dit!! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails